Библиографија
Радови у часописима
Red wines from the Mostar area: Physicochemical, antioxidative, and antimicrobial properties
DOI | https://doi.org/10.21603/2308-4057-2025-2-646 |
---|---|
Часопис | Foods and Raw Materials |
Година | 2025 |
Аутори | Tatjana Jovanović-Cvetković, Александар Савић, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, and Rada Grbić |
Волумен | 13 |
Број | 2 |
Страна од | 306 |
Страна до | 319 |
Веб адреса | http://jfrm.ru/en |
Chemical composition and antioxidant capacity of chicory leaves originating from wild plant (Cichorium intibus L.) and its cultivar (Cichorium intybus var. foliosum Hegi `Zuccherina di Trieste`)
DOI | https://doi.org/10.59919/JCTE05202401008 |
---|---|
Часопис | Journal of Chemists, Technologists and Environmentalists |
Година | 2024 |
Аутори | Ladislav Vasilišin, Goran Vučić, Srđan Ljubojević, Nataša Lakić-Karalić, Станиша Латиновић, and Ana Velemir |
Волумен | 5 |
Број | 1 |
Страна од | 49 |
Страна до | 54 |
Веб адреса | https://glasnik.tf.unibl.org/article/266/pdf |
CONTENT OF MACRO- AND MICROELEMENTS IN CHEESES PRODUCED WITH THE ADDITION OF DIFFERENT SPICES
DOI | 10.59919/JCTE04202301E235 |
---|---|
Часопис | Journal of Chemists, Technologists and Environmentalists |
Година | 2023 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Jovo Savanović, and Jelena Sekulić |
Волумен | 4 |
Број | 1 |
Страна од | 7 |
Страна до | 13 |
Веб адреса | https://glasnik.tf.unibl.org/article/235 |
Chemical composition of summer truffle (Tuber aestivum Vittad.) from Bosnia and Herzegovina
DOI | 10.21303/2504-5695.2023.003191 |
---|---|
Часопис | EUREKA: Life Sciences |
Година | 2023 |
Аутори | Срђан Љубојевић, Ладислав Василишин, Горан Вучић, and Ана Велемир |
Волумен | 6 |
Страна од | 20 |
Страна до | 27 |
Веб адреса | https://journal.eu-jr.eu/life/article/view/3191 |
Effects of adding different quantities of yeast and chokeberry juice on fermentation of mead
DOI | 10.2298/CICEQ220325022M |
---|---|
Часопис | CHEMICAL INDUSTRY & CHEMICAL ENGINEERING QUARTERLY |
Година | 2023 |
Аутори | Маја Стојковић, Драгољуб Цветковић, Александар Савић, Ана Велемир, Љиљана Топалић-Тривуновић, and Саша Папуга |
Волумен | 29 |
Број | 2 |
Страна од | 149 |
Страна до | 160 |
Веб адреса | http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/1451-9372/2023/1451-93722200022M.pdf |
MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS OF SUMMER TRUFFLE (TUBER AESTIVUM VITTAD.) FROM BOSNIA AND HERZEGOVINA
DOI | 10.21303/2504-5695.2022.002382 |
---|---|
Часопис | EUREKA: Life Sciences |
Година | 2022 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Ladislav Vasilišin, Горан Вучић, and Ana Velemir |
Волумен | 2 |
Број | 2 |
Страна од | 9 |
Страна до | 20 |
Веб адреса | http://journal.eu-jr.eu/life |
Mead fermentation parameters: Optimization by response surface methodology
DOI | 10.21603/2308-4057-2022-1-137-147 |
---|---|
Часопис | Foods and Raw Materials |
Година | 2022 |
Аутори | Саша Папуга, Игор Пећанац, Maja Stojković, Aleksandar Savić, and Ana Velemir |
Волумен | 10 |
Број | 1 |
Страна од | 137 |
Страна до | 147 |
Веб адреса | https://jfrm.ru/en/issues/7477/7471/ |
EFFECT OF INCORPORATION OF THE PLANT EXTRACTS IN NATURAL CASING ON THE COLOR OF FERMENTED SAUSAGES
DOI | 10.7251/JCTE2203020V |
---|---|
Часопис | Journal of Chemists, Technologists and Environmentalists |
Година | 2022 |
Аутори | Ана Велемир, Сњежана Мандић, and Даница Савановић |
Волумен | 3 |
Број | 1 |
Страна од | 20 |
Страна до | 26 |
Веб адреса | https://glasnik.tf.unibl.org/ |
Ultrasonic-assisted antimicrobial functionalization of cotton knitwear with plant extracts
DOI | 10.1080/00405000.2022.2114287 |
---|---|
Часопис | The Journal of The Textile Institute |
Година | 2022 |
Аутори | Драгана Грујић, Александар Савић, Љиљана Топалић-Тривуновић, Matejka Bizjak, Ана Велемир, and Jovana Milanović |
Волумен | 114 |
Број | 8 |
Страна од | 1206 |
Страна до | 1217 |
Веб адреса | https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00405000.2022.2114287 |
Influence of blackberry juice addition on mead fermentation and quality
DOI | https://doi.org/10.21603/2308-4057-2021-1-146-152 |
---|---|
Часопис | Foods and Raw Materials |
Година | 2021 |
Аутори | Ана Велемир, Александар Савић, Саша Папуга, and Маја Стојковић |
Волумен | 9 |
Број | 1 |
Страна од | 146 |
Страна до | 152 |
Веб адреса | http://jfrm.ru/en/issues/1803/1845/ |
Attachment and survival of bacteria on apples with the creation of a kinetic mathematical model
DOI | https://doi.org/10.1007/s42770-021-00425-2 |
---|---|
Часопис | BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY |
Година | 2021 |
Аутори | Александар Савић, Љиљана Топалић-Тривуновић, Ана Велемир, Саша Папуга, and Весна Калаба |
Страна од | 1 |
Страна до | 10 |
Веб адреса | https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs42770-021-00425-2 |
Changes in the physicochemical, antioxidant and antibacterial properties of honeydew honey subjected to heat and ultrasound pretreatments
DOI | 10.1007/s13197-020-04762-2 |
---|---|
Часопис | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE |
Година | 2020 |
Аутори | Maja Stojković, Драгољуб Цветковић, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Saša Papuga, and Мирјана Жабић |
Страна од | 1 |
Страна до | 12 |
Веб адреса | https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs13197-020-04762-2 |
Chemical composition, nutritional value and antioxidant properties of crabapples
Часопис | Maso International Journal of Food Science and Technology |
---|---|
Година | 2020 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Горан Вучић, Ладислав Василишин, Наташа Лакић, Ана Велемир, and Иван Самелак |
Волумен | 1 |
Страна од | 51 |
Страна до | 57 |
Веб адреса | http://www.maso-international.cz/ |
Effects of non-meat proteins on the quality of fermented sausages
DOI | 10.21603/2308-4057-2020-2-259-267 |
---|---|
Часопис | Foods and Raw Materials |
Година | 2020 |
Аутори | Ана Велемир, Сњежана Мандић, Горан Вучић, and Даница Савановић |
Волумен | 8 |
Број | 2 |
Страна од | 259 |
Страна до | 267 |
Веб адреса | http://jfrm.ru/files/archive/16/Velemir.pdf |
Effect of incorporating blackthorn fruit (Prinus spinosa L.) extract in natural casing on quality of Kranjska sausage
DOI | https://doi.org/10.18485/meattech.2018.59.2.2 |
---|---|
Часопис | Meat Technology |
Година | 2018 |
Аутори | Snježana Mandić, Даница Савановић, Ana Velemir, Vesna Kalaba, Jovo Savanović, and Vanja Jokanović |
Волумен | 59 |
Број | 2 |
Страна од | 80 |
Страна до | 90 |
Веб адреса | http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/115/82 |
EFIKASNOST HACCP SISTEMA U KONTROLI MIKROBIOLOŠKIH OPASNOSTI U PROIZVODNJI DIMLJENE PASTRMKE (ONCORHYNCHUS MYKISS)
DOI | 10.7251/VETJ1802297M |
---|---|
Часопис | Veterinarski žurnal Republike Srpske |
Година | 2018 |
Аутори | Сњежана Мандић, Даница Савановић, Ана Велемир, and Vladimir Marjanović |
Волумен | 18 |
Број | 2 |
Страна од | 297 |
Страна до | 325 |
Веб адреса | http://virs-vb.com/wp-content/uploads/2019/01/VJRS_2018-2-2S.pdf |
Promjene proteinskih profila u domaćim fermentisanim kobasicama sa dodatkom proteina surutke i soje tokom čuvanja
Часопис | Glasnik hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske |
---|---|
Година | 2017 |
Аутори | Ana Velemir, Snježana Mandić, Иван Самелак, and Zoran Kukrić |
Волумен | 13 |
Страна од | 7 |
Страна до | 14 |
Веб адреса | https://glasnik.tf.unibl.org/wp-content/uploads/2017/12/GHTERS-13-full.pdf |
Uticaj obrade enzimima na antimikrobna svojstva pletenina bojenih ekstraktima lekovitih biljaka
DOI | 10.5937/ZasMat1703283G |
---|---|
Часопис | Заштита материјала |
Година | 2017 |
Аутори | Драгана Грујић, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Maja Čiča, Mladen Stančić, and Mitja Kolar |
Волумен | 58 |
Број | 3 |
Страна од | 283 |
Страна до | 292 |
Production process and quality of two different dry-cured sheep hams from Western Balkan countries
Часопис | FOOD SCIENCE &TECHNOLOGY-LWT |
---|---|
Година | 2015 |
Аутори | Sandra Stojković, Vladana Grabež, Milena Bjelanović, Сњежана Мандић, Goran Vučić, Александра Мартиновић, Torunn Thauland Håseth, Ana Velemir, and BjØrg Egelandsdal |
Волумен | 64 |
Број | 2 |
Страна од | 1217 |
Страна до | 1224 |
Веб адреса | www.elsevier.com/locate/lwt |
Ispitivanje kvaliteta jabukovog sirćeta na banjalučkom tržištu
Часопис | Technologica Acta |
---|---|
Година | 2010 |
Аутори | Siniša Đaković, Ана Велемир, Александар Савић, and Асима Давидовић |
Волумен | 3 |
Број | 2 |
Страна од | 49 |
Страна до | 55 |
Радови са скупова
Morphological characteristics and chemical composition of the fruits of black and dwarf elder (Sambucus nigra et Sambucus ebulus)
Научни скуп | XV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | Proceedings |
Година | 2024 |
Аутори | Ladislav Vasilišin, Goran Vučić, Srđan Ljubojević, Nataša Lakić-Karalić, Станиша Латиновић, and Ana Velemir |
Страна од | 214 |
Страна до | 222 |
Веб адреса | https://savjetovanje.tf.unibl.org/wp-content/uploads/2025/02/Proceedings_2024.pdf |
ANTIMICROBIAL AND DIELECTRIC PROPERTIES OF INSOLES PRINTED WITH EXTRACT OF Rosmarinus officinalis
Научни скуп | XV Conference of Chemists, Technologistis and Enviromentalistis of Republic of Srpska |
---|---|
Публикација | Book of abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Dragana Grujić, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Blanka Škipina, Branka Ružičić, Biljana Pećanin, Ana Velemir, and Mitja Kolar |
Страна од | 164 |
Spectrophotometric Characteristics of Printed Nonwoven Textile
Научни скуп | Contemporary materials |
---|---|
Публикација | Book of abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Branka Ružičić, Dragana Grujić, Blanka Škipina, Biljana Pećanin, Ana Velemir, Slavica Maletić, and Sandra Dedijer |
Страна од | 63 |
Examination of the quality of goat cheese in a sack
Научни скуп | XIII INTERNATIONAL CONFERENCE OF SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT - STED |
---|---|
Публикација | Book of Abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Danica Savanović, Ana Velemir, Jovo Savanović, Snježana Mandić, Александар Савић, and Jovana Kučinar |
Страна од | 101 |
Antioxidative properties of fresh cheese with the addition of turmeric (Curcuma longa L.)
Научни скуп | XV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | Book of Abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Danica Savanović, Ana Velemir, Александар Савић, Snježana Mandić, Jovo Savanović, and Filip Radović |
Страна од | 146 |
Quality indicators of fermented sausage with casings treated with plant extracts
Научни скуп | XV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | Book of Abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Ana Velemir, Snježana Mandić, Danica Savanović, and Александар Савић |
Страна од | 147 |
Obtaining a probiotic drink from carrots using sauerkraut brine and probiotic culture
Научни скуп | XV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | Book of Abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Александар Савић, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Danica Savanović, Katarina Mitić, and Nevena Janjić |
Страна од | 136 |
Functional properties of different types of metheglin
Научни скуп | XV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | Book of Abstracts |
Година | 2024 |
Аутори | Nataša Zelenković, Ana Velemir, LJiljana Topalić-Trivunović, Danica Savanović, and Александар Савић |
Страна од | 148 |
CHEMICAL CHARACTERIZATION OF COLD-PRESSED OIL FROM DIFFERENT VARIETIES OF HAZELNUTS
Научни скуп | XIV International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2023” |
---|---|
DOI | 631(048.3)(0.034.4) |
Публикација | BOOK OF ABSTRACTS |
Година | 2023 |
Аутори | Staniša Latinović, Nataša Lakić, Aleksa Kučinar, Srđan Ljubojević, Ana Velemir, Ladislav Vasilišin, and Горан Вучић |
Страна од | 689 |
Страна до | 689 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/ |
ANTIOXIDANT PROPERTIES OF BLACK CURRANT BERRIES (Ribes nigrum `Titania`)
Научни скуп | XIV International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2023” |
---|---|
DOI | 631(082)(0.034.2) |
Публикација | BOOK OF PROCEEDINGS |
Година | 2023 |
Аутори | Ladislav Vasilišin, Горан Вучић, Srđan Ljubojević, and Ana Velemir |
Страна од | 740 |
Страна до | 745 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/ |
Fatty acid composition of kranjska sausage with casings treated with plant extracts (Prinus Spinosa L.)
Научни скуп | XII INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | Proceedings of XII INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2023 |
Аутори | Ана Велемир, Сњежана Мандић, Даница Савановић, and Vanja Jokanović |
Страна од | 389 |
Страна до | 395 |
Physicochemical properties of cream cheese with the addition of selected spices
Научни скуп | XII INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | Proceedings of XII INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2023 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Jovo Savanović, Александар Савић, and Danka Babić |
Страна од | 396 |
Страна до | 402 |
The influence of the pH value of extract from grape pomace (Vitis vinifera L.) on the color strength of printed cotton fabrics
Научни скуп | VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Process Industry (EEM 2023) |
---|---|
Публикација | Book of abstracts |
Година | 2023 |
Аутори | Бранка Ружичић, Dragana Grujić, Blanka Škipina, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Sandra Dedijer, and Miljana Prica |
Страна од | 174 |
Веб адреса | https://drive.google.com/file/d/1ZQ42Jwuq3JpjgpMI5QS-odA4Sk_Lc1Lj/view |
Antimicrobial treatment of insoles with Agrimonia eupatoria extract for feet protection against Callositas et Clavus
Научни скуп | VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Process Industry (EEM 2023) |
---|---|
Публикација | Book of abstracts |
Година | 2023 |
Аутори | Dragana Grujić, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Blanka Škipina, Бранка Ружичић, Nikolina Kosić, Ana Velemir, Jovana Milanović, and Mitja Kolar |
Страна од | 65 |
Веб адреса | https://drive.google.com/file/d/1ZQ42Jwuq3JpjgpMI5QS-odA4Sk_Lc1Lj/view |
Content of macro - and microelements in cheeses produced with the addition of different spices
Научни скуп | XIV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | XIV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA, BOOK OF ABSTRACTS |
Година | 2022 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Jovo Savanović, and Jelena Sekulić |
Страна од | 111 |
Possibilities of production of fresh cream cheese in semiindustrial conditions
Научни скуп | XIV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | XIV CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA, Book of abstracts |
Година | 2022 |
Аутори | Даница Савановић, Jovo Savanović, Ана Велемир, and Dijana Arsenić |
Страна од | 112 |
BLACK RASPBERRY (Rubus occidentalis L), A NEGLECTED MINOR FRUIT CROP
Научни скуп | XIII International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2022" |
---|---|
DOI | ISBN 978-99976-987-3-5 |
Публикација | Book of Proceedings of the XIII International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2022” |
Година | 2022 |
Аутори | Ладислав Василишин, Горан Вучић, Срђан Љубојевић, Ана Велемир, and Наташа Лакић |
Страна од | 775 |
Страна до | 785 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/ |
GINKGO LEAVES AND YEW ARILS – USABLE PARTS OF OLD PLANT SPECIES (Ginkgo biloba L. et Taxus baccata L. )
Научни скуп | XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022” |
---|---|
DOI | 631(082)(0.034.2) |
Публикација | BOOK OF PROCEEDINGS XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022” Jahorina, October |
Година | 2022 |
Аутори | Ладислав Василишин, Горан Вучић, Srđan Ljubojević, Ана Велемир, and Наташа Лакић |
Страна од | 786 |
Страна до | 795 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/ |
Improved dielectric properties of printed linen fabrics filled with copper(I)oxide particles and Pinus Sylvestris L. extract
Научни скуп | XV International scientific conference Contemporary Materials |
---|---|
Публикација | Book of abstracts |
Година | 2022 |
Аутори | Бранка Ружичић, Dragana Grujić, Blanka Škipina, Ana Velemir, and Mladen Stančić |
Страна од | 60 |
CHANGES IN PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS AND COMPOSITION OF FATTY ACIDS OF OILS AND FATS AFTER THERMAL TREATMENT
Научни скуп | SEVENTH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE JUNE 5 th – WORLD ENVIRONMENT DAY |
---|---|
Публикација | THE BOOK OF ABSTRACTS |
Година | 2022 |
Аутори | Горан Вучић, Jana Vukoje, Ana Velemir, and Ladislav Vasilišin |
Страна од | 48 |
Страна до | 48 |
Веб адреса | https://btf.unbi.ba/2022-2/ |
PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF PUMPKIN SEEDS AND OIL FROM PUMPKIN SEEDS
Научни скуп | XI MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O DRUŠTVENOM I TEHNOLOŠKOM RAZVOJU – STED 2022 |
---|---|
DOI | ISSN 2637-3298 |
Публикација | Zbornik izvoda radova STED 2022 |
Година | 2022 |
Аутори | Наташа Лакић, Ана Велемир, Nevena Ritan, Горан Вучић, and Ладислав Василишин |
Страна од | 132 |
Веб адреса | www.stedconference.com |
POSSIBILITY OF USING DIFFERENT TYPES OF POTATOES AND YEASTS FOR BIOETHANOL PRODUCTION
Научни скуп | XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT – STED 2022 |
---|---|
Публикација | THE BOOK OF ABSTRACTS |
Година | 2022 |
Аутори | Александар Савић, Саша Папуга, Александар Кусић, and Ana Velemir |
Страна од | 94 |
Страна до | 95 |
INFLUENCE OF ADDITION OF SELECTED SPICES ON MINERAL COMPOSITION OF FRESH CREAM CHEESE
Научни скуп | XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | PROCEEDINGS of XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2022 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Александар Савић, Jovo Savanović, and Jelena Sekulić |
Страна од | 547 |
Страна до | 554 |
PROIZVODNJA SVJEŽEG SIRA POSTUPKOM TOPLOTNO-KISELINSKE KOAGULACIJE MLIJEKA
Научни скуп | XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | PROCEEDINGS of XI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2022 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Jovo Savanović, Александар Савић, and Tanja Smiljić |
Страна од | 555 |
Страна до | 564 |
Uticaj Fotokatalitičkog predtretmana kukuruzne krupice na proizvodnju bioetanola
Научни скуп | XI International Conference on Social and Technological development |
---|---|
Публикација | Proceedings |
Година | 2022 |
Аутори | Александар Савић, Бланка Шкипина, Vanja Jokanović, Đorđe Marinković, Ана Велемир, and Маја Милијаш |
Страна од | 508 |
Страна до | 513 |
CHEMICAL COMPOSITION OF MEDLAR (Mespilus germanica) AND WILD SERVICE TREE (Sorbus torminalis) – UNDERUTILIZED EDIBLE FRUITS FROM BOSNIA AND HERZEGOVINA
Научни скуп | XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021” |
---|---|
DOI | 631(082)(0.034.2) |
Публикација | BOOK OF PROCEEDINGS XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021” |
Година | 2021 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Ladislav Vasilišin, Горан Вучић, and Ana Velemir |
Страна од | 782 |
Страна до | 788 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba |
CHEMICAL COMPOSITION OF YELLOW GENTIAN ROOT (Gentianae radix) FROM BOSNIA AND HERZEGOVINA
Научни скуп | XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021” |
---|---|
DOI | 631(082)(0.034.2) |
Публикација | BOOK OF PROCEEDINGS XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021” |
Година | 2021 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Ladislav Vasilišin, Горан Вучић, and Ana Velemir |
Страна од | 1437 |
Страна до | 1445 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba |
Influence of zinc oxide on the electrical conductivity of printed antimicrobial fabrics
Научни скуп | Contemporary materials |
---|---|
Публикација | Proceedings |
Година | 2021 |
Аутори | Бранка Ружичић, Dragana Grujić, Blanka Škipina, Mladen Stančić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, and Aleksandar Savić |
Страна од | 207 |
Страна до | 221 |
Веб адреса | https://www.dropbox.com/s/p8u72u6z0a6g9ww/CM2021.pdf?dl=0 |
EFFECT OF MILK FAT CONTENT ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF FRESH CHEESE
Научни скуп | X INTERNATIONAL CONFERENCE OF SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | PROCEEDINGS of X INTERNATIONAL CONFERENCE OF SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2021 |
Аутори | Даница Савановић, Ana Velemir, Jovo Savanović, and Bojana Dmitrović |
Страна од | 620 |
Страна до | 628 |
Веб адреса | http://conf.univerzitetpim.com/zbornik-radova/ |
INFLUENCE OF COAGULATION CONDITIONS ON THE MINERAL COMPOSITION OF ACID-COAGULATING CHEESES
Научни скуп | X INTERNATIONAL CONFERENCE OF SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
---|---|
Публикација | PROCEEDINGS of X INTERNATIONAL CONFERENCE OF SOCIAL AND TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT |
Година | 2021 |
Аутори | Даница Савановић, Ana Velemir, Nevena Ritan, and Jovo Savanović |
Страна од | 629 |
Страна до | 636 |
Веб адреса | http://conf.univerzitetpim.com/zbornik-radova/ |
EFFECT OF INCORPORATION OF THE PLANT EXTRACTS IN NATURAL CASING ON CONTENT OF FATTY ACIDS IN FERMENTED SAUSAGES
Научни скуп | XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021" |
---|---|
Публикација | Proceedings of the XII International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” |
Година | 2021 |
Аутори | Ана Велемир, Сњежана Мандић, and Даница Савановић |
Страна од | 1026 |
Страна до | 1033 |
EFFECT OF THAWING METHODS ON THE PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF TURKEY MEAT
Научни скуп | International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” |
---|---|
Публикација | Proceedings of the XII International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” |
Година | 2021 |
Аутори | Даница Савановић, Сњежана Мандић, Горан Вучић, Ана Велемир, Jovo Savanović, and Nemanja Tešanović |
Страна од | 1034 |
Страна до | 1040 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/archive |
SENSORY PROPERTIES OF CHEESES OBTAINED BY DIFFERENT PROCESSES HEAT-ACID COAGULATION OF MILK
Научни скуп | International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” |
---|---|
Публикација | Proceedings of the XII International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” |
Година | 2021 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Jovo Savanović, and Nevena Ritan |
Страна од | 1041 |
Страна до | 1046 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/archive |
CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BLACKBERRY, BLACK CHOKEBERRY AND JOSTABERRY
Научни скуп | XI International Scientific Agriculture symposium "Agrosym 2020" |
---|---|
DOI | 631(082)(0.034.2) |
Публикација | BOOK OF PROCEEDINGS XI International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2020” |
Година | 2020 |
Аутори | Srdjan Ljubojevic, Ladislav Vasilišin, Горан Вучић, and Ana Velemir |
Страна од | 601 |
Страна до | 609 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba |
Mogućnost upotrebe raznih vrsta krompira i kvasaca za dobijanje bioetanola
Научни скуп | XI International conference of social and technological development STED |
---|---|
Публикација | Proceedings of XI International conference of social and technological development |
Година | 2020 |
Аутори | Александар Савић, Saša Papuga, Aleksandar Kusić, and Ana Velemir |
Страна од | 514 |
Страна до | 520 |
Influence of coagulation conditions on the content of fatty acids in acid-coagulated cheeses.
Научни скуп | International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2020” |
---|---|
Публикација | Proceedings of the XI International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2020” |
Година | 2020 |
Аутори | Даница Савановић, Ана Велемир, Сњежана Мандић, Nevena Ritan, and Jovo Savanović |
Страна од | 100 |
Страна до | 106 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/agrosym/agrosym_2020/BOOK_OF_PROCEEDINGS_2020_FINAL.pdf |
Effect of partial replacement of sodium chloride with potassium chloride on the properties of acid-coagulated cheeses
Научни скуп | XIII CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA |
---|---|
Публикација | XIII CONFERENCE OF CHEMISTS, TECHNOLOGISTS AND ENVIRONMENTALISTS OF REPUBLIC OF SRPSKA, BOOK OF PROCEEDINGS |
Година | 2020 |
Аутори | Даница Савановић, Dražena Strugalović, Ана Велемир, Сњежана Мандић, and Jovo Savanović |
Страна од | 111 |
Страна до | 121 |
Influence of apple juice addition on characteristics of mint and nettle kombucha beverages
Научни скуп | XIII Savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske |
---|---|
Публикација | Zbornik radova XIII Savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske |
Година | 2020 |
Аутори | Александар Савић, Maja Stojković, Ana Velemir, Nataša Samardžić, and Filip Zorić |
Страна од | 62 |
Страна до | 71 |
The influence of the addition of various teas on the production of methelgin
Научни скуп | XIII Savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske |
---|---|
Публикација | Zbornik radova XIII Savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske |
Година | 2020 |
Аутори | Maja Stojković, Nikolina Dragojević, Ana Velemir, and Александар Савић |
Страна од | 72 |
Страна до | 79 |
Physicochemical properties of honey from the entity of Republic of Srpska (Bosnia and Herzegovina)
Научни скуп | XI International Scientific Agricultural Symposium „Agrosym 2020“ |
---|---|
Публикација | Proceedings |
Година | 2020 |
Аутори | Александар Савић, Ana Velemir, and Maja Stojković |
Страна од | 455 |
Страна до | 462 |
UTICAJ KOREKCIJE NEKIH PARAMETARA NA FERMENTACIJU MEDOVINE UZ PRIMJENU GOMPERTZ MODELA
Научни скуп | XII Савјетовање хемичара, технолога и еколога Републике Српске |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2018 |
Аутори | Звјездана Кисин, Саша Папуга, Ана Велемир, and Александар Савић |
Страна од | 296 |
Страна до | 304 |
Fermentation of buckwheat honey with the addition of chocolate product AFTER EIGHT
Научни скуп | XII Савјетовање хемичара, технолога и еколога Републике Српске |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2018 |
Аутори | Николина Марковић, Ана Велемир, and Александар Савић |
Страна од | 328 |
Страна до | 339 |
Chemical composition and antioxidant features of three leafy cultures-broad leaved dock, curled dock and leaf beet
Научни скуп | IX International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2018" |
---|---|
Публикација | Book of Preoceedings, Agrosym 2018 |
Година | 2018 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Горан Вучић, Ladislav Vasilišin, Nataša Lakić, Ana Velemir, and Ivan Samelak |
Страна од | 1294 |
Страна до | 1300 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/index.php/en/archive |
Comparison of chemical composition and antioxidant activity between Indian strawberry (Duchesnea indica (Jacks.) Focke) and other species of strawberries
Научни скуп | IX International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2018" |
---|---|
Публикација | Book of Proceedings Agrosym 2018 |
Година | 2018 |
Аутори | Ladislav Vasilišin, Srđan Ljubojević, Горан Вучић, Ana Velemir, Nataša Lakić, and Ivan Samelak |
Страна од | 2114 |
Страна до | 2120 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/index.php/en/archive |
Chemical composition, nutritional value and antioxidant properties of crabapples
Научни скуп | IX International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2018" |
---|---|
Публикација | Book of Proceedings Agrosym 2018 |
Година | 2018 |
Аутори | Srđan Ljubojević, Горан Вучић, Ladislav Vasilišin, Nataša Lakić, Ana Velemir, and Ivan Samelak |
Страна од | 2128 |
Страна до | 2135 |
Веб адреса | http://agrosym.ues.rs.ba/index.php/en/archive |
Поређење квалитета воћних ракија од шљива и јабука добијених спонтаним ферментацијама у циљу њихове стандардизације
Научни скуп | XII Савјетовање хемичара, технолога и еколога Републике СРпске |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2018 |
Аутори | Слободанка Михајловић, Ана Велемир, and Александар Савић |
Страна од | 305 |
Страна до | 311 |
THE INFLUENCE OF ANTIMICROBIAL PRINTING ON THERMAL PROPERTIES OF KNITTED FABRICS
Научни скуп | 12th Symposium "Novel Technologies and Economic Development" |
---|---|
Публикација | Зборник радова, 12th Symposium "Novel Technologies and Economic Development, Leskovac |
Година | 2017 |
Аутори | Драгана Грујић, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Mladen Stančić, and Бранко Нерал |
Страна од | 131 |
Страна до | 140 |
KVALITET KOMPOTA OD BRESKVE RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA NA TRŽIŠTU GRADA BANJA LUKA
Научни скуп | XII SIMPOZIJUM «SAVREMENE TEHNOLOGIJE I PRIVREDNI RAZVOJ»; 12 th SYMPOSIUM «NOVEL TECHNOLOGIES AND ECONOMIC DEVELOPMENT», |
---|---|
Публикација | Zbornik radova Proceedings |
Година | 2017 |
Аутори | Горан Вучић, Ана Велемир, and Ладислав Василишин |
Страна од | 84 |
Страна до | 91 |
Uticaj obrade enzimima na antimikrobna svojstva pletenina bojenih ekstraktima ljekovitih biljaka
Научни скуп | V INTERNATIONAL CONGRESS „ENGINEERING, ENVIRONMENT AND MATERIALS IN PROCESSING INDUSTRY“ |
---|---|
DOI | 10.7251/EEMSR1501571G |
Публикација | Proceedings |
Година | 2017 |
Аутори | Dragana Grujić, Aleksandar Savić, LJiljana Topalić-Trivunović, Ana Velemir, Maja Čiča, Младен Станчић, and Mitja Kolar |
Страна од | 571 |
Страна до | 587 |
Утицај корекције параметара кљука на квалитет дестилата од јабуке
Научни скуп | V међународни конгрес „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“ |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2017 |
Аутори | Александар Савић, Јован Стојиновић, Ана Велемир, and Весна Калаба |
Страна од | 633 |
Страна до | 639 |
Утицај начина припреме супстрата на ферментацију вина од јабуке сорте црвени делишес
Научни скуп | V међународни конгрес „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“ |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2017 |
Аутори | Александар Савић, Ана Велемир, and Анита Гашић |
Страна од | 624 |
Страна до | 632 |
Kvalitet kiselih krastavaca različitih proizvođača deklarisanih kao "DELIKATES"
Научни скуп | XXII Savetovanje o biotehnologiji |
---|---|
Публикација | Zbornik radova 2 |
Година | 2017 |
Аутори | Горан Вучић, Ana Velemir, and Ladislav Vasilišin |
Страна од | 603 |
Страна до | 610 |
Утицај корекције појединих параметара разблаженог меда на производњу медовине
Научни скуп | XI Савјетовање хемичара, технолога и еколога Републике Српске |
---|---|
Публикација | Зборник радова |
Година | 2016 |
Аутори | Александар Савић, Ана Велемир, Маја Стојковић, and Предраг Илић |
Страна од | 322 |
Страна до | 330 |
Technology, composition and quality of indigenous Banja Luka fresh cheese
Научни скуп | 22nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry - Sarajevo 2011 |
---|---|
Публикација | Proceedings, Sarajevo, Izmir, 2012. |
Година | 2011 |
Аутори | Сандра Стојковић, Сњежана Мандић, Marta Winiecka, Ана Велемир, Александар Савић, Љиљана Топалић-Тривуновић, and Сњежана Матош |
Страна од | 373 |
Страна до | 375 |
Upravljanje rizikom mikotoksina u prehrambenoj industriji
Научни скуп | Međunarodno 56.savetovanje industrije mesa, Tara |
---|---|
Публикација | Zbornik kratkih sadržaja, Međunarodno 56.savetovanje industrije mesa, Meso i proizvodi od mesa-Bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života |
Година | 2011 |
Аутори | Сњежана Мандић, Sandra Stojković, and Ana Velemir |
Страна од | 54 |
Страна до | 55 |
Polifosfati u proizvodima od mesa
Научни скуп | IX Savjetovanje hemičara i tehnologa Republike srpske, Banja Luka |
---|---|
Публикација | Zbornik radova ,IX savjetovanje hemičarai tehnologa Republike Srpske, Banja Luka |
Година | 2010 |
Аутори | Sandra Stojković, Сњежана Мандић, Vladana Grabež, Ana Velemir, and Goran Vučić |
Страна од | 326 |
Страна до | 334 |
Пројекти
Poboljsanje funkcionalnih svojstava autohtonog proizvoda od mlijeka pomocu odabranih biljnih vrsta
Project Number | 1251296 |
---|---|
Статус | Активан |
Type of project | Nacionalni naucnoistrazivacki |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Danica Savanovic |
Participants | mr Sandra Petkovic prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic dr Ana Velemir Branka Ruzicic prof. dr Blanka Skipina Biljana Pecanin prof. dr Dragana Grujic prof. dr Aleksandar Savic Jovo Savanovic |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj i visoko obarzovanje Republike Srpske |
Beginning of realization | 2025-01-01 |
End of the project | 2026-01-31 |
Project value | 8000.0 БАМ |
Poboljsanje bioloskih svojstava bijelih vina i vina od kupine podesavanjem parametara maceracije
Project Number | 1251284 |
---|---|
Статус | Активан |
Type of project | Nacionalni naucnoistrazivacki |
Organizational unit | Poljoprivredni fakultet |
Head | prof. dr Tatjana Jovanovic-Cvetkovic |
Participants | prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic dr Nemanja Jalic Nikolina Djekic, ma prof. dr Aleksandar Savic dr Ana Velemir prof. dr Miljan Cvetkovic mr Rada Grbic |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj i visoko obarzovanje Republike Srpske |
Beginning of realization | 2025-01-01 |
End of the project | 2026-03-30 |
Project value | 8000.0 БАМ |
Fazno promjenljivi materijali i bentoniti u antimikrobnoj obradi tekstila ekstraktima ljekovitih biljaka
Project Number | 1251179 |
---|---|
Статус | Активан |
Type of project | Nacionalni - ostali |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Dragana Grujic |
Participants | dr Andreja Rudolf doc. dr Ljilja Sikman Mitja Kolar prof. dr Aleksandar Savic prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic Biljana Pecanin dr Ana Velemir Djordje Vujcic, ma prof. dr Sasa Papuga prof. dr Blanka Skipina Branka Ruzicic dr Matejka Bizjak Jovana Milanovic Sara Lakic, ma |
Beginning of realization | 2024-01-01 |
End of the project | 2025-12-31 |
Project value | 7000.0 БАМ |
Fazno promjenljivi materijali (PCM-s) u antimikrobnoj obradi tekstila ekstraktima ljekovitih biljaka
Project Number | 1251172 |
---|---|
Статус | Активан |
Type of project | Medjunarodni naucnoistrazivacki - Ostali |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Dragana Grujic |
Participants | prof. dr Sasa Papuga Biljana Pecanin Djordje Vujcic, ma prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic prof. dr Aleksandar Savic Branka Ruzicic doc. dr Miroslav Dragic prof. dr Blanka Skipina Sara Lakic, ma dr Ana Velemir |
Business Partner | Ministarstvo civilnih poslova BiH |
Beginning of realization | 2024-01-01 |
End of the project | 2025-12-31 |
Project value | 4000.0 БАМ |
Modifikovani bentoniti i fazno promjenljivi materijali (PCM-s) u antimikrobnoj obradi tekstila ekstraktima ljekovitih biljaka
Project Number | 1251171 |
---|---|
Статус | Активан |
Type of project | Medjunarodni naucnoistrazivacki - Ostali |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Dragana Grujic |
Participants | Branka Ruzicic prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic dr Ana Velemir prof. dr Sasa Papuga Sara Lakic, ma prof. dr Aleksandar Savic prof. dr Blanka Skipina |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj i visoko obarzovanje Republike Srpske |
Beginning of realization | 2024-01-01 |
End of the project | 2025-12-31 |
Project value | 3600.0 БАМ |
Proizvodnja i karakterizacija novih proizvoda od mlijeka
Project Number | 1251149 |
---|---|
Статус | Неактиван |
Type of project | Nacionalni - ostali |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Danica Savanovic |
Participants | Nemanja Jelic Jovo Savanovic mr Sandra Petkovic Tijana Djuricic, ma prof. dr Aleksandar Savic doc. dr Maja Milijas prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic dr Ana Velemir Aleksandra Torbica Jovan Banjac |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj, visoko obrazovanje i informaciono drustvo |
Beginning of realization | 2022-01-01 |
End of the project | 2024-03-18 |
Project value | 20000.0 БАМ |
UV zastita antimikrobno obradjenog tekstila ekstraktima ljekovitih biljaka
Project Number | 1251139 |
---|---|
Статус | Неактиван |
Type of project | Nacionalni - ostali |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Dragana Grujic |
Participants | Jovana Milanovic dr Ana Velemir Mitja Kolar prof. dr Blanka Skipina Snjezana Stankovic prof. dr Mladen Stancic Branka Ruzicic Nermin Bahtic Djordje Vujcic, ma prof. dr Nemanja Kasikovic Branko Neral Goran Popric Dusan Popovic prof. dr Aleksandar Savic doc. dr Maja Milijas Vesna Ivanovic, ma |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj, visoko obrazovanje i informaciono drustvo |
Beginning of realization | 2020-01-01 |
End of the project | 2022-10-01 |
Project value | 34000.0 БАМ |
„Fizicko-hemijska svojstva, tekstura i isparljive komponente tradicionalno proizvedenog ovcijeg suvog mesa – pastrme“
Project Number | 1251129 |
---|---|
Статус | Неактиван |
Type of project | Nacionalni naucnoistrazivacki |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Snjezana Mandic |
Participants | prof. dr Bozo Vazic prof. dr Goran Vucic dr Ana Velemir |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj, visoko obrazovanje i informaciono drustvo |
Beginning of realization | 2014-12-01 |
End of the project | 2016-12-01 |
Project value | 10900.0 БАМ |
„Uticaj dodatka biljnog ekstrakta na svojstva prirodnog omotaca i odrzivost Domace fermentisane kobasice“
Project Number | 1251109 |
---|---|
Статус | Неактиван |
Type of project | Nacionalni naucnoistrazivacki |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Snjezana Mandic |
Participants | prof. dr Danica Savanovic dr Ana Velemir Jovo Savanovic Aleksandra Torbica prof. dr Ljiljana Topalic-Trivunovic Jelena Tomic Nevena Ritan doc. mr Natasa Lakic - Karalic |
Business Partner | Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske |
Beginning of realization | 2019-06-01 |
End of the project | 2021-06-01 |
Project value | 8960.0 БАМ |
Mikrokapsulacija i ultrazvucno dispergovanje ekstrakata ljekovitih biljaka za antimikrobnu obradu tekstila
Project Number | 1251106 |
---|---|
Статус | Неактиван |
Type of project | Nacionalni naucnoistrazivacki |
Organizational unit | Tehnoloski fakultet |
Head | prof. dr Dragana Grujic |
Participants | Djordje Vujcic, ma prof. dr Mladen Stancic Maja Katic, ma prof. dr Svjetlana Janjic Nermin Bahtic Snjezana Stankovic Ivana Dojcinovic Jovana Milanovic Goran Popric prof. dr Aleksandar Savic prof. dr Simona Jevsnik Branko Neral Vesna Ivanovic, ma dr Ana Velemir Dusan Popovic Branka Ruzicic Mitja Kolar prof. dr Nemanja Kasikovic |
Business Partner | Ministarstvo za naucnotehnoloski razvoj i visoko obarzovanje Republike Srpske |
Beginning of realization | 2019-04-01 |
End of the project | 2021-09-07 |
Project value | 33400.0 БАМ |