Навигација

Упутство за е-упис

Добро дошли на Универзитет у Бањој Луци!
     
1. РЕГИСТРАЦИЈА КОРИСНИКА

Региструјте се на www.upis.unibl.org одабиром опције „Регистрација”.

Након тога у „Подацима за регистрацију” потребно је унијети тражене податке:

  • текст са слике (уколико не можете препознати све карактере са слике, можете учитати нову),
  • адресу електронске поште и
  • лозинку (треба да садржи минимално 8 карактера).

У пријемном сандучету електронске поште коју сте уписали можете пронаћи линк за активацију налога. Након што извршите активацију, започните процес пријаве са том истом адресом електронске поште и лозинком коју сте претходно навели у процесу регистрације. 

2. ПРИЈАВА КОРИСНИКА

Након што сте се успјешно пријавили на почетној страници бирате одговарајући факултет / Академију умјетности са падајуће листе како бисте приступили пријави на жељени циклус студија / студијски програм.

Одабиром жељеног факултета / Академије умјетности биће вам понућени сви активни конкурси на том факултету или на Академији умјетности. Потребно је да пронађете одговарајући конкурс на који се желите уписати и да кликнете на опцију „Пријава”.
 

Сљедећи корак је унос основних и контакт података у пријаву пратећи упутства која се налазе испод поља за унос. Када су сви подаци унесени, кликните на поље „Сачувај”.    
Посљедњи корак је да приложите тражену документацију у одговарајућем формату (.jpg .jpeg . png .pdf) и одаберете поље „Сачувај и пошаљи пријаву”.


Овим је ваша пријава за упис прослијеђена комисији на разматрање, а информацију о статусу пријаве добићете у пријемно сандуче електронске поште.

Прилог: Упутство за електронску пријаву