Навигација

Невена Ритан

Технолошки факултет, канцеларија 8

051/434-360

Пројекти

„Утицај додатка биљног екстракта на својства природног омотача и одрживост Домаће ферментисане кобасице“

Kвалитет ферментисаних кобасица као и промјене које настају током процеса ферментације, сушења и зрења не зависе само од оснпвних компонената надјева кобасице, већ и од дпдатака који утичу на процес преласка надјева у ферментисан ...

Број пројекта1251109
СтатусНеактиван
Тип пројектаНационални научноистраживачки
Организациона јединицаТехнолошки факултет
Руководилацпроф. др Сњежана Мандић
Пројектни тиммр Ана Велемир
Невена Ритан
Јово Савановић
Александра Торбица
проф. др Даница Савановић
проф. др Љиљана Топалић-Тривуновић
Јелена Томић
доц. мр Наташа Лакић - Каралић
ФинансијерМинистарство науке и технологије Републике Српске
Почетак реализације01.06.2019.
Завршетак пројекта01.06.2021.
Вриједност пројекта8960.0 БАМ