Навигација

Сенад Кривдић, ма

Пројекти

Развој сензорно прихватљиве мјешавине одабраних зачинских биљака са побољшаним биолошким потенцијалом

Зачини представљају значајну групу прехрамбених производа од великог значаја у свакодневној исхрани човјека као и прехрамбеној индустрији, а који се углавном користе за побољшање сензорних карактеристика хране. Осим тога, чињеница је да зачини испољавају позитивне ефекте на људско здравље, укључујући антидијабетичке, антиканцерогене, хепатопротективне, антиоксидативне и антимикробне активности...

Број пројекта1251182
СтатусАктиван
Тип пројектаНационални - остали
Организациона јединицаТехнолошки факултет
Руководилацпроф. др Горан Вучић
Пројектни тимЈана Вукоје
Сенад Кривдић, ма
проф. др Ладислав Василишин
проф. др Мирјана Жабић
Станиша Латиновић, ма
Марина Ракановић Клопић, ма
проф. др Божана Оџаковић
др Јелена Вулић
Маја Милијаш, ма
ФинансијерМинистарство за научнотехнолошки развој и високо обарзовање Републике Српске
Почетак реализације01.02.2024.
Завршетак пројекта01.02.2025.
Вриједност пројекта4571.0 БАМ