Навигација

Упутство за електронску пријаву

Добродошли на водећу високошколску образовну институцију у Републици Српској.
     
1. РЕГИСТРАЦИЈА КОРИСНИКА

Први корак јесте регистрација на веб порталу: www.upis.unibl.org одабиром опције „Регистрација“.

Након тога у “Подацима за регистрацију“ потребно је унијети тражене податке:

  • текст са слике (уколико не можете препознати све карактере са слике можете учитати нову),
  • е-маил адресу (након регистрације на унесену адресу добићете потврду са линком),
  • лозинку (треба да садржи минимално 8 карактера).

На е-маил адреси можете пронаћи линк за активацију налога. Након што извршите активацију започните процес пријаве са е-маил адресом и лозинком коју сте претходно дефинисали у поступку регистрације. 

2. ПРИЈАВА КОРИСНИКА

Након што сте се успјешно пријавили на почетној страници бирате одговарајући факултет /Академију умјетности са падајуће листе како бисте приступили пријави на одговарајући студијски програм.

Одабиром жељеног факултета/Академије умјетности добијате називе свих студијских програма који се изводе на том факултету или Академији умјетности. Потребно је да пронађете одговарајући назив студијског програма на који желите да се пријавите и кликнете на опцију „Пријава“.

Сљедећи корак је унос основних и контакт података у пријаву пратећи упутства која се налазе испод поља за унос. Када су сви подаци унесени кликните на поље „Сачувај“. Посљедњи корак је да приложите тражену документацију у одговарајућем формату (.jpg .jpeg . png .pdf) и одаберете поље „Сачувај и пошаљи пријаву“. Овим кораком Ваша пријава је просљеђена комисији на разматрање а информацију о статусу пријаве добићете путем е-маил поште.

Прилог: Упутство за електронску пријаву