Навигација
ViberX logo

Предавање ,,Изазови родитељства – границе некад и садˮ

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Редовна професорка Филозофског факултета Универзитета у Бањој Луци др Александра Хаџић одржаће 18. марта 2024. године, у 19 часова у Вијећници Културног центра ,,Бански дворˮ, предавање ,,Изазови родитељства – границе некад и садˮ.

,,У свијету који се убрзано мијења, изазови родитељства постају све већи. Стари модели, преузети од ранијих генерација, нису довољни, а нови модели укључују много разноврсних идеја које су често збуњујуће и супротстављене једна другој. Пронаћи прави модел, онај који одговара нашој породици и нашој дјеци, постаје важан циљ сваке породице. Једно од најконтроверзнијих питања јесте питање граница, тј. домена контроле и дисциплиновања. Циљ овог предавања је да понуди простор за размишљање и размјену идеја о концепту граница, које нам требају током цијелог живота, а чију основу стичемо у породициˮ, наведено је у најави предавања.

Организатори предавања су Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци и Културни центар ,,Бански дворˮ. Они ће у наредном периоду организовати серију предавања намијењених широј заједници, са жељом да помогну суграђанима у суочавању са различитим изазовима, али и да их подстакну на здравије и продуховљеније животне стилове.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/14107/izazovi_roditeljstva.png