Навигација
ViberX logo

Конкурс за суфинансирање научне и технолошке сарадње између БиХ и Словеније

Универзитет у Бањој ЛуциОпштеПозиви за пријаву пројеката

Министарство цивилних послова БиХ објавило је Конкурс за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Босне и Херцеговине и Републике Словеније за период 2024–2025. године.

Пријава на конкурс подноси се Министарству цивилних послова Босне и Херцеговине, путем министарстава надлежних за науку (Федерално министарство образовања и науке, Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске).

Пријава с комплетном документацијом која се тражи у конкурсу мора стићи до 6. 6. 2023. године у просторије Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво, Трг Републике Српске 1, 78000 Бања Лука (за апликанте са подручја Републике Српске), с назнаком „Пријава за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Босне и Херцеговине и Републике Словеније за период 2024–2025. годинеˮ.

Додатне информације у вези конкурса могу се добити у Министарству за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво. Контакт особа у Министарству је Бранка Савић (+387 51 338 717, b.savic@mnrvoid.vladars.net).

Текст конкурса и апликациони образац налазе се у прилогу.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13255/MINISTARSTVO_CIVILNIH_POSLOVA_1.jpg