Navigacija
Viber X logo

Konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između BiH i Slovenije

Univerzitet u Banjoj LuciOpštePozivi za prijavu projekata

Ministarstvo civilnih poslova BiH objavilo je Konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije za period 2024–2025. godine.

Prijava na konkurs podnosi se Ministarstvu civilnih poslova Bosne i Hercegovine, putem ministarstava nadležnih za nauku (Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske).

Prijava s kompletnom dokumentacijom koja se traži u konkursu mora stići do 6. 6. 2023. godine u prostorije Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, Trg Republike Srpske 1, 78000 Banja Luka (za aplikante sa područja Republike Srpske), s naznakom „Prijava za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije za period 2024–2025. godineˮ.

Dodatne informacije u vezi konkursa mogu se dobiti u Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo. Kontakt osoba u Ministarstvu je Branka Savić (+387 51 338 717, b.savic@mnrvoid.vladars.net).

Tekst konkursa i aplikacioni obrazac nalaze se u prilogu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13255/MINISTARSTVO_CIVILNIH_POSLOVA_1.jpg