Навигација
ViberX logo

Априлске награде уручене наставницима и сарадницима УНИБЛ

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Поводом прославе Дана Града Бања Лука, уручене су априлске награде за 24 заслужна појединца, међу којима је осам наставника и сарадника Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ).

На свечаној академији којој је испред Универзитета присуствовао проректор за материјалне и људске ресурсе проф. др Далибор Кесић, одржаној 27. априла 2023. године у бањалучкој спортској дворани ,,Борик'' , златни грб Града Бања Лука додијељен је доц. др Невени Тодоровић ангажованој на Медицинског факултета УНИБЛ.

Плакета Града Бања Лука додијељена је проф. др Горану Трбићу декану Природно-математичког факултета, те проф. др Горану Латиновићу и др Николи Ожеговићу са Филозофског факултета као и доц. др Дијани Зрнић са Правног факултета. Награду Града Бања Лука младима добили су др Маја Милијаш, виши асистент на Технолошком факултету, те Игор Мирјанић и Милица Ристић, асистенти Правног факултета Универзитета у Бањој Луци.

Наставници и сарадници Универзитета у Бањој Луци и претходних година добијали су признања и награде Града Бања Лука за остварене резултате у својим пољима и областима рада, што је показатељ снажног присуства Универзитета у научном, образовном, културном, друштвеном и привредном животу Града Бања Лука.

Извор фотографија: Град Бања Лука

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-glavna2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-5.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-11.jpg