Navigacija
Viber X logo

Aprilske nagrade uručene nastavnicima i saradnicima UNIBL

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Povodom proslave Dana Grada Banja Luka, uručene su aprilske nagrade za 24 zaslužna pojedinca, među kojima je osam nastavnika i saradnika Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL).

Na svečanoj akademiji kojoj je ispred Univerziteta prisustvovao prorektor za materijalne i ljudske resurse prof. dr Dalibor Kesić, održanoj 27. aprila 2023. godine u banjalučkoj sportskoj dvorani ,,Borik'' , zlatni grb Grada Banja Luka dodijeljen je doc. dr Neveni Todorović angažovanoj na Medicinskog fakulteta UNIBL.

Plaketa Grada Banja Luka dodijeljena je prof. dr Goranu Trbiću dekanu Prirodno-matematičkog fakulteta, te prof. dr Goranu Latinoviću i dr Nikoli Ožegoviću sa Filozofskog fakulteta kao i doc. dr Dijani Zrnić sa Pravnog fakulteta. Nagradu Grada Banja Luka mladima dobili su dr Maja Milijaš, viši asistent na Tehnološkom fakultetu, te Igor Mirjanić i Milica Ristić, asistenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Nastavnici i saradnici Univerziteta u Banjoj Luci i prethodnih godina dobijali su priznanja i nagrade Grada Banja Luka za ostvarene rezultate u svojim poljima i oblastima rada, što je pokazatelj snažnog prisustva Univerziteta u naučnom, obrazovnom, kulturnom, društvenom i privrednom životu Grada Banja Luka.

Izvor fotografija: Grad Banja Luka

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-glavna2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-5.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13288/grad-11.jpg