Навигација
ViberX logo

Расписан конкурс за додјелу новчаних награда наставницима и сарадницима

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Управни одбор Универзитета у Бањој Луци на сједници одржаној 8. септембра 2021. године, донио је Одлуку о расписивању конкурса за додјелу новчаних награда наставницима и сарадницима Универзитета у Бањој Луци за остварене међународне резултате у научно-истраживачком и образовном раду за 2020. годину, а укупан фонд за награде је 70.000 КМ.

Како се наводи у Одлуци Управног одбора, донесеној на Првој конститутивној сједници,  Универзитет у Бањој Луци расписује конкурс за додјелу новчаних нaаграда наставницима и сарадницима Универзитета у Бањој Луци за остварене резултате, истакнути рад и достигнућа у научно-истраживачкој и образовној дјелатности, у 2020. години, у три категорије, и то:

1) за додјелу новчане награде наставницима и сарадницима који су аутори индексираног научног рада,
2) за додјелу новчане награде наставницима и сарадницима који су руководиоци, координатори или учесници међународног научно-истраживачког пројекта, и
3) за додјелу новчане награде наставницима и сарадницима који су координатори или контакт особе Еразмус+ пројеката – Кључна акција 2 – Изградња капацитета.

План је да се наставници и сарадници који су аутори индексираног научног рада награде са укупним фондом до 50.000 КМ, док је фонд за награде наставницима и сарадницима који су руководиоци, координатори или учесници међународног научног истраживачког пројекта до 15.000 КМ. Наставници и сарадници који су координатори или контакт осове Еразмус+ пројеката – Кључна акција 2 – Изградња капацитета, биће награђени са укупним новчаним фондом до 5.000 КМ.

Конкурс је отворен 15 дана од дана објављивања на интернетској страници Универзитета (www.unibl.org), гдје се налазе и све додатне информације о овом конкурсу.

Заинтересовани кандидати могу предати своју пријаву, путем поште на сљедећу адресу: Универзитет у Бањој Луци, Универзитетски град – Булевар војводе Петра Бојовића 1А, 78000 Бања Лука.

Пријем документације и бодовање кандидата вршиће Комисија за додјелу признања и награда Универзитета. Након што изврши бодовање и рангирање кандидата, Комисија ће Управном одбору Универзитета доставити писано мишљење са образложењем, на даље одлучивање.

Конкурс за додјелу новчаних награда наставницима и сарадницима

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11430/unibl_logo_novi.png