Навигација
Viber

Међународна научна конференција и пословни сусрети REDETE 2021

Наука и развојУниверзитет у Бањој ЛуциОпште

Осма међународна научна конференција  Researching Economic Development and Entrepreneurship in Transition Economies (Истраживање економског развоја и предузетништва у транзиционим привредама) и пословни сусрети REDETE 2021, биће одржани од 3. до 5. септембра 2021. године у Нишу.

Отварање је заказано 3. септембра 2021. у 10 часова на Економском факултету Универзитета у Нишу, гдје ће се одржати и први дан конференције.

Организатор догађаја је Економски факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са  Економским факултетом Универзитета у Нишу и Научно-технолошким парком Ниш и то у циљу да на једном мјесту окупи велики број угледних учесника из цијелог свијета. 

Иначе, важно је нагласити и то да се, пословни сусрети REDETE организују у склопу активности Европске мреже предузетништва, највеће те врсте у свијету, а чији је члан и Универзитет у Бањој Луци. Циљ Европске мреже је јачање иновативних капацитета малих и средњих предузећа и помоћ у изласку на страна тржишта, те ће на овом догађају бити представљене могућности које пружа ова мрежа. Пословни сусрети омогућиће малим и средњим предузећима да пронађу пословне партнере у иностранству и креирају нове пословне идеје.  

Сходно томе, објављен је позив малим и средњим предузећима да узму учешће у овом догађају. Представници предузећа, уколико су заинтересовани за учешће потребно је да на адресу електронске поште redete@unibl.org пошаљу основне податке (име и презиме, назив организације, уз напомену да ли учествују уживо или виртуелно). 

Због тренутне епидемиолошке ситуације учешће на догађају биће могуће и виртуелно, a линк ће бити доступан на интернетској страници www.redete.org

Програм догађаја налази се овдје.


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11411/%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0.png