Navigacija
Viber X logo

Međunarodna naučna konferencija i poslovni susreti REDETE 2021

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Osma međunarodna naučna konferencija  Researching Economic Development and Entrepreneurship in Transition Economies (Istraživanje ekonomskog razvoja i preduzetništva u tranzicionim privredama) i poslovni susreti REDETE 2021, biće održani od 3. do 5. septembra 2021. godine u Nišu.

Otvaranje je zakazano 3. septembra 2021. u 10 časova na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu, gdje će se održati i prvi dan konferencije.

Organizator događaja je Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa  Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Nišu i Naučno-tehnološkim parkom Niš i to u cilju da na jednom mjestu okupi veliki broj uglednih učesnika iz cijelog svijeta. 

Inače, važno je naglasiti i to da se, poslovni susreti REDETE organizuju u sklopu aktivnosti Evropske mreže preduzetništva, najveće te vrste u svijetu, a čiji je član i Univerzitet u Banjoj Luci. Cilj Evropske mreže je jačanje inovativnih kapaciteta malih i srednjih preduzeća i pomoć u izlasku na strana tržišta, te će na ovom događaju biti predstavljene mogućnosti koje pruža ova mreža. Poslovni susreti omogućiće malim i srednjim preduzećima da pronađu poslovne partnere u inostranstvu i kreiraju nove poslovne ideje.  

Shodno tome, objavljen je poziv malim i srednjim preduzećima da uzmu učešće u ovom događaju. Predstavnici preduzeća, ukoliko su zainteresovani za učešće potrebno je da na adresu elektronske pošte redete@unibl.org pošalju osnovne podatke (ime i prezime, naziv organizacije, uz napomenu da li učestvuju uživo ili virtuelno). 

Zbog trenutne epidemiološke situacije učešće na događaju biće moguće i virtuelno, a link će biti dostupan na internetskoj stranici www.redete.org

Program događaja nalazi se ovdje.


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11411/%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0.png