Навигација
ViberX logo

Пријем за кошаркашице и руководство „Орлова“

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Ректор Универзитета у Бањој Луци проф. др Радослав Гајанин, 22. априла 2021. године, организовао је пријем за кошаркашице и руководство Универзитетског женског кошаркашког клуба  „Орлови“.

Током састанка у Ректорату Универзитета у Бањој Луци, ректор Гајанин је похвалио успјехе које овај клуб остварује, те исказао пуну подршку даљим активностима „Орлова“. По ријечима ректора Гајанина, клуб из године у годину остварују све боље резултате, а што је, како је истакао, на понос свима.

Управа „Орлова“ је упознала ректора Гајанина са својима активностима и посебно истакла резултате остварене у протеклом периоду. У разним такмичењима су у претходном периоду одиграли преко 60 утакмица, а изгубили су само једну утакмицу. Како је речено, и поред свих изазова и великог броја активности, играчице ,,Орлова“ су оправдале сва очекивања. По ријечима руководства, „Орлови“ су у овој години освојили престижни меморијални међународни турнир „Ацо, Прле и Миленко“ који је одржан у Бањој Луци, те Куп Републике Српске и Куп Босне и Херцеговине. У току је плеј-оф за првака БиХ у Премијер лиги, гдје стартују са прве позиције. Такође, истакли су и да су пети у регионалној WABА лиги.

Кошаркашице и руководство клуба посебно су се захвалили ректору  Гајанину и Универзитету у Бањој Луци на несебичној подршци.

Током овог састанка, исказана је нада да ће се епидемиолошка ситуација поправити, те да ће ускоро утакмице моћи играти пред публиком. Уједно била је ово прилика да се разговара и о важним темама које се тичу рада ЖКК „Орлови“ који ове године обиљежава 50 година успјешног рада.

Пријему је присуствовао  и генерални секретар Универзитета у Бањој Луци мр Ђорђе Маркез. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11055/prijem_za_orlove.jpg