Navigacija
Viber X logo

Prijem za košarkašice i rukovodstvo „Orlova“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin, 22. aprila 2021. godine, organizovao je prijem za košarkašice i rukovodstvo Univerzitetskog ženskog košarkaškog kluba  „Orlovi“.

Tokom sastanka u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci, rektor Gajanin je pohvalio uspjehe koje ovaj klub ostvaruje, te iskazao punu podršku daljim aktivnostima „Orlova“. Po riječima rektora Gajanina, klub iz godine u godinu ostvaruju sve bolje rezultate, a što je, kako je istakao, na ponos svima.

Uprava „Orlova“ je upoznala rektora Gajanina sa svojima aktivnostima i posebno istakla rezultate ostvarene u proteklom periodu. U raznim takmičenjima su u prethodnom periodu odigrali preko 60 utakmica, a izgubili su samo jednu utakmicu. Kako je rečeno, i pored svih izazova i velikog broja aktivnosti, igračice ,,Orlova“ su opravdale sva očekivanja. Po riječima rukovodstva, „Orlovi“ su u ovoj godini osvojili prestižni memorijalni međunarodni turnir „Aco, Prle i Milenko“ koji je održan u Banjoj Luci, te Kup Republike Srpske i Kup Bosne i Hercegovine. U toku je plej-of za prvaka BiH u Premijer ligi, gdje startuju sa prve pozicije. Takođe, istakli su i da su peti u regionalnoj WABA ligi.

Košarkašice i rukovodstvo kluba posebno su se zahvalili rektoru  Gajaninu i Univerzitetu u Banjoj Luci na nesebičnoj podršci.

Tokom ovog sastanka, iskazana je nada da će se epidemiološka situacija popraviti, te da će uskoro utakmice moći igrati pred publikom. Ujedno bila je ovo prilika da se razgovara i o važnim temama koje se tiču rada ŽKK „Orlovi“ koji ove godine obilježava 50 godina uspješnog rada.

Prijemu je prisustvovao  i generalni sekretar Univerziteta u Banjoj Luci mr Đorđe Markez. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11055/prijem_za_orlove.jpg