Навигација
ViberX logo

Мотивациони догађај за средњошколце и студенте

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Економски факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Центром за развој каријере, 06. априла 2019. године, организује мотивациони догађај намијењен средњошколцима и студентима ''SmartStart''.

Догађај се одржава у Свечаној сали, на четвртом спрату Економског факултета са почетком у 9:00 часова.

Иначе, догађај има за циљ да приближи учесницима могућности и прилике које им нуди каријера економисте.

Говорници су  алумнисти, наставно особље, недавно дипломирани студенти и садашњи студенти Економског факултета, радници међународних организација и компанија, тренутни практиканти у међународним компанијама и други који ће говорити о свом каријерном путу и искуствима. Говориће и о томе које све послове економисти могу да обављају, о могућностима запослења и многим другим темама.

Између осталог, своје каријерне развоје и професионална искуства представиће Дарко Милуновић, виши асистент на Економском факултету. Милуновић посједује завидно искуство у приватном и јавном сектору на различитим функцијама. Међу говорницима је и Бобана Чегар, економоста Међународног момнетарног фонда, а која је донедавно радила као виши ассистент Економског факултета. Своја искуства пренијеће и Драгана Вишекруна, студент другог циклуса студија и менаџер развоја пословања ГМП компаније и други.

На самом догађаја биће организован business cafe ''Coffee to stay'' гдје ће учесници моћи да уз кафу разговарају са говорницима и добију корисне информације.

Број мјеста ограничен, а пријаве су могуће на овом линку:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH6Dc1CMBk1gouOkG3XafgjC_uNbGL-mvoeBXPtxC0W9AN-Q/viewform

Догађај се реализује у склопу пројекта ''Фабрика знања'' подржаног од стране Амбасаде САД-а у БиХ.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8735/ekonomski_fakultet.jpg