Navigacija
Viber X logo

Motivacioni događaj za srednjoškolce i studente

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Centrom za razvoj karijere, 06. aprila 2019. godine, organizuje motivacioni događaj namijenjen srednjoškolcima i studentima ''SmartStart''.

Događaj se održava u Svečanoj sali, na četvrtom spratu Ekonomskog fakulteta sa početkom u 9:00 časova.

Inače, događaj ima za cilj da približi učesnicima mogućnosti i prilike koje im nudi karijera ekonomiste.

Govornici su  alumnisti, nastavno osoblje, nedavno diplomirani studenti i sadašnji studenti Ekonomskog fakulteta, radnici međunarodnih organizacija i kompanija, trenutni praktikanti u međunarodnim kompanijama i drugi koji će govoriti o svom karijernom putu i iskustvima. Govoriće i o tome koje sve poslove ekonomisti mogu da obavljaju, o mogućnostima zaposlenja i mnogim drugim temama.

Između ostalog, svoje karijerne razvoje i profesionalna iskustva predstaviće Darko Milunović, viši asistent na Ekonomskom fakultetu. Milunović posjeduje zavidno iskustvo u privatnom i javnom sektoru na različitim funkcijama. Među govornicima je i Bobana Čegar, ekonomosta Međunarodnog momnetarnog fonda, a koja je donedavno radila kao viši assistent Ekonomskog fakulteta. Svoja iskustva prenijeće i Dragana Višekruna, student drugog ciklusa studija i menadžer razvoja poslovanja GMP kompanije i drugi.

Na samom događaja biće organizovan business cafe ''Coffee to stay'' gdje će učesnici moći da uz kafu razgovaraju sa govornicima i dobiju korisne informacije.

Broj mjesta ograničen, a prijave su moguće na ovom linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH6Dc1CMBk1gouOkG3XafgjC_uNbGL-mvoeBXPtxC0W9AN-Q/viewform

Događaj se realizuje u sklopu projekta ''Fabrika znanja'' podržanog od strane Ambasade SAD-a u BiH.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8735/ekonomski_fakultet.jpg