Навигација
ViberX logo

Конкурс за стипендије Rondine Cittadella della Pace

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Италијанска невладина организација посвећена промоцији образовања, друштвених промјена и дијалога Rondine Cittadella della Pace објавила је конкурс за стипендије за пријаву учешћа у програму који подразумијева рад на изградњи мира и рјешавању конфликата.

На конкурс се могу пријавити дипломци старости од 21 до 28 година, или студенти који су успјешно окончали студије до јула текуће године, а који су укључени у цивилно друштво.

Одабрани учесници ће провести 18 мјесеци у изазовном међународном кампусу у Тоскани радећи на трансформацији сукоба. Организатор покрива трошкове обуке, смјештаја и исхране, као и стручног оспособљавања током трајања програма.   

Додатне информације, као и списак потребних докумената можете пронаћи овдје. Такође,  на располагању је и адреса електронске поште international@rondine.org на коју се заинтересовани могу обратити за све додатне информације.

Крајњи рок за пријаву је 28. април 2024. године, на адресе електронске поште: international@rondine.org и apply@rondine.org

Слике

  • /uploads/attachment/vest/14283/Picture1.png