Навигација
ViberX logo

Пријемни испити на УНИБЛ 1. јула

Универзитет у Бањој ЛуциОпштеУпис

Конкурс за упис студената у академској 2024/2025. години на Универзитету у Бањој Луци (УНИБЛ) биће објављен 12. јуна 2024. године, док су пријемни испити заказани 1. јула.

Будући бруцоши Универзитета у Бањој Луци своје пријаве за полагање пријемних могу предати од 24. до 28. јуна, а од ове године уводимо и могућност електронске пријаве за полагање пријемних испита.

Како је предвиђено Академским календаром, сви они кандидати који успјешно положе пријемни испит те остваре право уписа могу се уписати од 8. до 12. јула 2024. године.

Други уписни рок организоваће чланице Универзитета у Бањој Луци које у првом року не упишу планирани број студената. Конкурс за упис у другом року биће објављен 14. августа, док ће се пријаве за полагање пријемних испита моћи предати од 26. до 30. августа. Академски календар предвидио је да се пријемни испити у другом року полажу 2. септембра, док је упис примљених кандидата од  9. до 13. септембра 2024. године.

Све детаљније информације о упису биће познате у тексту конкурса који ће бити објављен на интернетској страници Универзитета и свих факултета/Академије, као и у дневним новинама.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/14037/UBL_2.jpg