Навигација
ViberX logo

Подршка у припреми пројеката за програм Хоризонт Европа

Наука и развојОпште

У оквиру међународног пројекта „Одговори кроз политике – Имплементација и подршка у изради политика из области науке и иновација на Западном Балкану - POLICY ANSWERS”  отворена је могућност за подршку тимовима са Универзитета у Бањој Луци који су у процесу припреме пројектне апликације за неки од отворених позива програма Хоризонт Европа током 2024. године.

Подршка је доступна за различите фазе припреме пројекта, и то у виду финансирања експертских услуга неопходних за израду квалитетне апликације. 

Уколико сте запослени на Универзитету у Бањој Луци, а припремате пројектну апликацију за неки од позива програма Хоризонт Европа током 2024. године, позивамо вас да се пријавите на овај позив тако што ћете попунити сљедећи формулар.

Након попуњавања формулара бићете контактирани од стране пројектног тима и информисани о детаљима и начину осигуравања експертске подршке.

Подршка је доступна током календарске 2024. године.

Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци један је од партнера на пројекту POLICY ANSWERS финансираном средствима из програма Хоризонт Европа.

Више информација о пројекту POLICY ANSWERS:

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13951/POLICY_ANSWERS.jpg