Навигација
ViberX logo

УНИБЛ на 66. Међународном сајму књига у Београду

Опште

Издања Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ) биће представљена на 66. Међународном сајму књига у Београду, који почиње 21. октобра 2023. године.

Најновија издања Универзитета у Бањој Луци, објављена између два сајма, биће представљена на штанду Представништва Републике Српске у Србији.

У календару културних дешавања југоисточне Европе централно мјесто већ деценијама припада Међународном београдском сајму књига. Ова регионално највећа манифестација посвећена књизи бави се промоцијом књижевног стваралаштва и образовања, културном размјеном са иностранством и покретањем актуелних књижевних и друштвених питања.

,,Неформално познат као празник књиге, Сајам књига сваке године угости најзначајније домаће и бројне иностране писце и издаваче, који представљају своја стара издања и актуелну продукцијуˮ, поручили су организатори. Бројним посјетиоцима ове године представиће се око 400 излагача из Србије и иностранства.

Овогодишњи Међународни београдски сајам књига, који траје до 29. октобра, биће одржан на уобичајеном изложбеном простору Београдског сајма, а штанд Представништва Републике Српске биће смјештен у хали 2, ниво A.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13712/66-medjunarodni-sajam-knjiga-Beograd.jpeg