Навигација
ViberX logo

Информација са 99. сједнице Сената

Сједнице СенатаУниверзитет у Бањој ЛуциОпште

Сенат Универзитета у Бањој Луци је на 99. сједници 26. октобра 2023. године размотрио и подржао Приједлог измјена плана уписа у прву годину I, II и III циклуса студија на Универзитету у Бањој Луци у академској 2023/2024. години.

Током ове сједнице, одржане у Ректорату Универзитета, донесена је и Одлука о расписивању конкурса за избор у академска звања, као и одлуке о изборима у наставничка и сарадничка звања на: Архитектонско-грађевинско-геодетском факултету, Економском факултету, Машинском факултету, Медицинском факултету, Природно-математичком факултету, Рударском факултету, Факултету физичког васпитања и спорта, Филозофском факултету и Филолошком факултету.

Сенат је донио и Одлуку о усвајању Извјештаја Комисије о оцјени подобности теме, кандидата и испуњености услова за менторство за израду докторске дисертације кандидата са Филолошког факултета, као и одлуке о именовању комисија за оцјену урађених докторских дисертација на Економском факултету и Природно-математичком факултету.

Сагласност Сената је дата и за закључивање Меморандума о разумијевању између Универзитета у Бањој Луци и Бајкалског института за управљање природом из Русије.

Везане вијести:

Проф. др Кристина Пантелић Бабић изабрана за проректора УНИБЛ

Почасни докторат УНИБЛ Арону Гујону

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13742/UNIBL.jpg