Навигација
ViberX logo

Централноевропска иницијатива: Позив за достављање пројектних приједлога

Наука и развојУниверзитет у Бањој ЛуциОпштеПозиви за пријаву пројеката

Централноевропска иницијатива (CEI), у оквиру Програма размјене знања (Know-how Exchange Programme), расписала је позив за достављање пројектних приједлога.

Позив је отворен до 14. јула 2023. године, а намијењен је приватним и јавним установама, међународним и невладиним организацијама из земаља CEI.

Све информације о начину и условима учешћа доступне су у документу Позив за достављање приједлога 2023.

Пројектни приједлози морају бити у складу са CEI Акционим планом. Документ је доступан на интернетској страници Централноевропске иницијативе на линку

Максимални износ средстава по једном пројекту износи 40.000 евра. Апликанти морају обезбиједити суфинансирање у износу од најмање 50 одсто укупне вриједности пројекта. Суфинансирање може бити и у натури (роба или услуге, инфраструктура, опрема и слично).

Централноевропска иницијатива је регионални међувладин форум посвећен подршци европским интеграцијама и одрживом развоју кроз сарадњу између и са државама чланицама Европске уније, међународним и регионалним организацијама, као и са другим јавним или приватним институцијама и невладиним организацијама.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13447/cei.jpg