Навигација
ViberX logo

Позив за пријаву полазника на програм „3Д Академија и моја пракса“

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Иновационим центром Бања Лука организује програм „3Д Академија и моја праксаˮ.

Програм се реализује уз подршку Министарства породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске.
 Шта је програм „3Д Академија и моја праксаˮ?

3Д Академија је скуп радионица и предавања намијењених едукацији у подручју 3Д технологија. Програм се састоји из обуке која траје два мјесеца и једномјесечне праксе у компанији „Media Labˮ.

Предавања и вјежбе ће се одржавати у Иновационом центру Бања Лука, три пута седмично, у марту и априлу, а практични дио у мају и јуну. Полазници овог програма имаће и самосталан рад, одређену врсту задатака које ће радити послије предавања. Кандидатима који немају рачунар задовољавајућих карактеристика биће омогућено коришћење рачунара у Иновационом центру Бања Лука. Кандидати који успјешно заврше обуку (редовно присуство и редован самосталан рад су обавезан услов) стичу право на обављање стручне праксе у трајању од мјесец дана у компанији ,,Media Labˮ и то у мају и јуну сљедеће године.

Након програма учесници ће бити оспособљени за напредне технике моделовања у апликацији 3DS Max, те ће имати једномјесечно искуство на позицији 3Д моделар на реалним пројектима.

Пријаве
Програм је намијењен студентима Универзитета у Бањој Луци, а пријава треба да садржи сљедеће:
1.    попуњен пријавни образац који можете преузети овдје,
2.    увјерење са факултета/Академије о години студирања и положеним испитима које није старије од три мјесеца,
3.    CV са фотографијом и детаљним подацима о претходном формалном и неформалном образовању, пракси и радном искуству,
4.    мотивационо писмо од максимално 200 ријечи, које садржи разлог пријаве на академију, као и шта кандидат планира да оствари са стеченим знањима.

Наведене документе, са назнаком ,,ПРИЈАВА ЗА 3Д АКАДЕМИЈУˮ, потребно је послати у PDF формату на адресу trening@icbl.ba.

Пријаве су отворене од 29. новембра 2022. до 15. јануара 2023. године.

Сви кандидати који прођу први круг биће позвани на интервју, како би финализовали процес селекције учесника. Процес селекције учесника ће се обавити у периоду јануар–фебруар 2023. године.

Додатне информације можете добити на број телефона 051/340-603 и на адресама електронске поште: trening@icbl.ba и predrag.govedarica@unibl.org.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12858/3d-logo-01-1.png