Навигација
ViberX logo

Доц. др Кучина Софтић представила Центар за е-учење

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Како функционише Центар за е-учење Свеучилишног центра (СРЦЕ) Свеучилишта у Загребу могло се чути на предавању 16. новембра 2022. године на Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци.

Ријеч је о предавању које је одржала доц. Др Сандра Кучина Софтић, замјеница директора Центра и међународно признати експерт у подручју дигиталног образовања.

Предавањем је представљен рад Центра за е-учење, чијим радом координише управо др Kучина Софтић, а који у склопу СРЦА функционише већ петнаест година и представља водећу организацију у регији, која промовише дигиталну трансформацију у високошколском образовању. Активности Центра сежу од инфраструктурне подршке креирању и реализовању е-предмета путем адаптиране Мудл платформе за цијели високошколски систем у Хрватској, преко промоције отвореног приступа и отворених образовних садржаја, до различитих међународних пројеката којима се повећава међуинституционална сарадња у образовању.

Ово предавање на Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци одржано је у склопу сада већ традиционалног догађаја ,,Сриједом на Филозофскомˮ.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12827/1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12827/2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12827/3.jpg