Навигација
ViberX logo

Унапређење рада Информационог система Универзитета у Бањој Луци

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Радни састанак о унапређењу могућности и рада Информационог система Универзитета у Бањој Луци одржан је 17. јуна 2022. године у просторијама Рачунског центра Универзитета у Београду.

Како је договорено, основна идеја унапређења система је повећање функционалности система за унос радова и научних остварења запослених, потом побољшање модула који се односи на пројекте, те модула који се односи на израду базе научноистраживачке опреме и инфраструктуре. 

У плану је да се ради и на унапређењу функционалности двојезичне интернетске презентације Универзитета у Бањој Луци, а како би се на интернету повећала видљивост запослених, те оствариле везе са потенцијалним научноистраживачким партнерима из иностранства.

Испред Универзитета у Бањој Луци, састанку су присуствовали проректор за научноистраживачки рад и развој проф. др Мирослав Малиновић и руководилац Универзитетског рачунарског центра Александра Гаћина, док су испред Рачунског центра састанку присуствовали управник проф. др Бошко Николић, савјетник проф. др Милош Цветановић и његови сарадници. 

Састанак са деканом Гвоздићем

Поред радног састанка, Малиновић и Гаћина су се истог дана састали и са деканом Електротехничког факултета Универзитета у Београду проф. др Дејаном Гвоздићем, са којим је разговарано о досадашњој и јачању будуће сарадње.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12397/posjeta_beograd.jpg