Навигација
ViberX logo

Промоција активности IEEE студентског огранка Универзитета у Бањој Луци

Опште

Састанак чланова и сарадника, те промоција чланства у Институту инжењера електротехнике и електронике (IEEE) студентског огранка Универзитета у Бањој Луци, биће одржан 24. маја 2022. године у свечаној сали на трећем спрату Електротехничког факултета Универзитета у Бањој Луци.

Догађају, који почиње у 16.30 часова, поред чланова огранка, присуствоваће и  Александар Мастиловић, који обавља неколико значајних функција у IEEE на глобалном нивоу, проф. др Гордана Гардашевић, један од организаторa љетне школе ,,Примјена машинског учења у обради сигнала и савременим комуникационим мрежамаˮ и Вилдана Хрњић, координатор за дигиталну комуникацију у IEEE Одбору за студентске активности у Регији 8.

,,Позивамо све заинтересоване студенте да присуствују састанку и сазнају бројне користи чланства. Ово је идеална прилика да се упознате са нашим радом и прикључите највећем стручном удружењу у области електротехнике – IEEEˮ, навели су организатори.

Институт инжењера електротехнике и електронике је непрофитно удружење посвећено технолошком развоју, као и унапређивању технолошких иновација везаних за електронске уређаје. Број чланова прелази 400.000 у око 175 земаља свијета, а сједиште организације налази се у Њујорку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12264/promocija-aktivnosti-ieee-studentskog-ogranka-univerziteta-u-banjoj-luci.jpg