Навигација
ViberX logo

BASF Innovation Hub 2022: Позив за иноваторе и стартапе

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Водећа свјетска хемијска компанија BASF објавила је позив за стартапе и иноваторе.

Позив се односи на стартапе, без обзира на њихов ниво развијености, и самосталне иноваторе из: Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке Републике, Грчке, Мађарске, Румуније, Србије, Словеније и Словачке.

Допринос идејама које се баве кључним еколошким изазовима данашњице у фокусу су BASF Innovation Hub 2022, обухваћени концептом обновљивих извора енергије.

Најбоља иновација или стартап-идеја на локалном нивоу добија прилику да као побједничко рјешење обезбиједи за себе иницијалну подршку у вриједности од 2.500 евра, као и могућност за даље учешће у великом финалу и додатно финансирање у износу од 5.000 евра – без обзира на то да ли ће BASF наставити да подржава идеју.

BASF Innovation Hub 2022 састоји се од двије главне цјелине:

BASF Innovation Hub 2022 локални догађаји представља прву фазу. Након фазе пријаве, пет најбољих идеја на локалном нивоу добија прилику да се представи пред локалним жиријем који ће одабрати побједника локалног такмичења. Побједници локалних такмичења аутоматски се квалификују за BASF Innovation Hub 2022 Grand Finale.

BASF Innovation Hub 2022 Grand Finale је друга фаза и представља јединствену прилику за побједнике на локалном нивоу да представе своје иновације и стартап-идеје још широј публици и потенцијално осигурају додатну инвестицију за свој даљи развој.
Више информација о темама и самом пројекту налази овдје и у прилозима (Прилог 1, Прилог 2).

Пријаве су могуће до 16. септембра 2022. године.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12300/BASF-1.jpg