Навигација
ViberX logo

УНИБЛ учествује на 17. Сајму образовања ,,Путокази’’

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Универзитет у Бањој Луци (УНИБЛ) учествује на 17. Сајму образовања ,,Путокази’’ који се одржава 9. и 10. марта 2022. године у Новом Саду.

Током трајања Сајма будући студенти имају прилику да се на једном мјесту упознају са актуелним студијским програмима и условима уписа на Универзитет у Бањој Луци, као и да добију одговоре на друга питања која их занимају у вези са студирањем на нашој високошколској установи.

Универзитет у Бањој Луци на Сајму учествује на иницијативу Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност Аутономне покрајине Војводине, а под покровитељством Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.

Сајам образовања је прије свега намијењен ученицима завршних разреда основних и средњих школа а окупља образовне институције из Србије, Републике Српске, Словеније, Словачке и Канаде.

Паралелно са Сајмом образовања у Новом Саду, одржава се и Сајам књига и 26. међународна изложба умјетности АРТ ЕXПО. На овим сајамским манифестацијама учествује 180 излагача из Србије, земаља региона, те Грчке, Шпаније, Бугарске и Канаде.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12027/unibl-17-sajm-obrazovanja-putokazi-04.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12027/unibl-17-sajm-obrazovanja-putokazi-01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12027/unibl-17-sajm-obrazovanja-putokazi-02.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12027/unibl-17-sajm-obrazovanja-putokazi-03.jpg