Навигација
ViberX logo

Отворени дани у оквиру „IQPharmˮ пројекта

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Отворени дани у оквиру „IQPharmˮ пројекта биће одржани 9. и 10. марта 2022. године на Медицинском факултету Универзитета у Бањој Луци.

Иначе, „IQPharmˮ – ,,Innovating quality assessment tools for pharmacy studies in Bosnia and Herzegovina” представља Eразмус+ пројекат који окупља четири партнера из Босне и Херцеговине и то: Универзитет у Бањој Луци, Универзитет у Сарајеву, Универзитет у Тузли и Универзитет у Мостару. Партнери на пројекту су и Универзитет у Новом Саду и Универзитет у Сплиту, а међу партнерима је и ирски Тринити колеџ Даблин, као и италијански Универзитет ,,Габријеле Д’Анунциоˮ Кјети – Пескара.

Циљ догађаја је презентација овог пројекта, а његов фокус је на подизању квалитета и модернизацији студија фармације на јавним универзитетима у Босни и Херцеговини.

На догађају ће бити размијењена знања и искуства између магистара фармације из академског и реалног сектора у Босни и Херцеговини. Ово је прилика и да се презентују нови алати за унапређење образовања у Босни и Херцеговини кроз увођење теста ретенције знања (КРЕФ) и објективно структурираног клиничког теста (ОСЦЕ).

Свакако, биће ријечи и о модернизацији и дигитализацији управљања и администрацији стручне праксе кроз развој јединствене платформе у Босни и Херцеговини.

Агенда за дводневни догађај налази се у прилогу.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12016/DSC_2485.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12016/iqpharm_-1.png