Навигација
ViberX logo

Позив на вебинар посвећен могућностима за истраживаче у Хоризонт Европа програму

Наука и развојУниверзитет у Бањој ЛуциОпште

Вебинар на тему „Researchers in Horizon Europe: Opportunities for the Young and Profile of the Successful“ биће одржан 17. фебруара 2022. године у 10 часова.

Предавачи на вебинару који се одржава путем ,,Зум“ платформе су Зузана Рептова, национална контакт тачка за Хоризонт Европа у Словачкој и Шон Мекарти, истраживач и директор ,,Hyperion Ltd“ из Ирске.

За учешће на вебинару чији је радни језик енглески, неопходна је регистрација, а коју је могуће извршити овдје

Овај догађај, као посљедњи у низу серије вебинара одржаних у протеклих годину дана, намијењен је за све истраживаче, менаджере и администраторе истраживања. 

Вебинар се организује у оквиру пројекта под називом V4+WB RMA Network, a u којем Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци од новембра 2020. године учествује као партнерска институција. Овај пројекат је иницијатива за подршку и оснаживање заједнице менаџера и администратора истраживања. Конзорцијум предвођен организацијом ХЕТФА из Будимпеште, финансиран је кроз Међународни вишеградски фонд и фокусира се на земље тзв. вишеградске четворке (В4 − Пољска, Чешка, Словачка и Мађарска) и Западног Балкана (Србија, Босна и Херцеговина и Сјеверна Македонија).

Приступ материјалима са претходних вебинара, доступан је на Learning Materials Platform, а могућ је уз претходну регистрацију за Online Expert Pool пројекта.

Више информација налази се на линку: https://hetfa.eu/international-projects/v4wb-rmas/.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11901/RMA_Logo_Negative_Circle__2_.jpg