Навигација
ViberX logo

Наставља се програм ,,Coca-Colina подршка младима у БиХ’’

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Coca-Cola HBC B-H Сарајево наставила је са реализацијом пројекта ,,Coca-Colina подршка младима’’. Будући да су здравље и сигурност предавача, сарадника и учесника и даље на првом мјесту овогодишње радионице организују се у електронском формату, путем Зум платформе у оквирном трајању од 60 минута.

Пријаве за учешће су обавезне, а пријавни образац налази се на линку: http://bit.ly/prijavaCCPM2021.

Пројекат Coca-Colina подршка младима у БиХ национални је програм компаније Coca- Cola HBC, који препознаје, развија, оснажује и мотивира на успјех учеснике, чинећи их конкурентнијим на тржишту рада. Радионице су претходних година организоване у више од 10 општина и градова и цијеле Босне и Херцеговине, али ове године, због пандемије, дешавају се у онлајн свијету, чиме се отвара могућност за младе из цијеле земље, из свих локалних заједница да учествују.

Научи више, примијени знање и крени даље је мото Coca-Coline подршке младима која нуди стицање знања потребног за сналажење на тржишту рада, с посебним освртом на "нову нормалност", односно услове пандемије. Будући да је актуелност и сврсисходност тема један од најважнијих критеријума при планирању програма, овогодишње теме радионица, између осталих, су: 
•    како започети каријеру у великом систему,
•    финансијска писменост,
•    откључавање унутрашње генијалности,
•    предузетнички миндсет,
•    скок у дигитално тржиште рада,
•    ментално здравље,
•    буди КУЛ-И-ТИ!

Током овогодишње Coca-Coline подршке младима ће бити организоване посебне Q&А сесије са неким од најуспјешнијих и најинспиративнијих бх. предузетника.

Иако примарно намијењене младима 18 – 30 година, на радионицама могу учествовати сви, са напоменом да млађи од 18 могу пратити програм уз претходну писмену сагласност родитеља. Програм могу пратити и старији од 30 година уколико спадају у рањиве категорије незапослених или на други начин осјетљивих група (националне мањине, особе са потешкоћама или инвалидитетом...), као и људи који су остали без посла због пандемије.

Радионице Coca-Coline подршке младима су, и увијек ће бити, бесплатне за све учеснике.

Више информација о програму доступно је на линку: https://bit.ly/CCPMprime, а најаве за нове догађаје могу се пратити и на Фејсбук странице пројекта: https://www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimauBiH/.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11112/CCPM_2021.jpeg