Навигација
ViberX logo

Бесплатан вебинар о примјени BIM-a у БиХ

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Бесплатан вебинар на тему „Примјена BIM-a у БиХ - студија изводљивости и BIM стандарди” биће одржан 12. априла 2021. године у 10 часова.

Учесницима вебинара који организује Институт за стандардизацију Босне и Херцеговине (ИСБИХ) у сарадњи с Чешком канцеларијом за стандарде, метрологију и тестирање (ÚNMZ), биће представљени резултати пројекта „Подршка примјени BIM-а у Босни и Херцеговини”. Ријеч је о пројекту који проводе ИСБИХ и  ÚNMZ, а финансијски подржаног од стране Развојног програма Уједињених нација  (UNDP) у оквиру  програма UNDP Challenge Fund-a: Чешка рјешења за пројекат циљева одрживог развоја ,,Подршка примјени BIM-а у Босни и Херцеговини’’.

Током вебинара, домаћи стручњаци у овој области доц. др Гордана Броћета, дипл. инж. грађ., ван. проф. др сц. Наида Адемовић, дипл. инж. грађ. и Марио Јуришић, дипл. инж. грађ. ће говорити о студији изводљивости примјене BIM-a у Босни и Херцеговини, BIM стандардима те примјени истог пракси.  

Вебинар је намијењен надлежним институцијама у БиХ које доносе правилнике и законе из области грађевинарства, пројектантима грађевинских конструкција са свим њиховим припадајућим фазама, студентима техничких факултета, те извођачима грађевинских конструкција, менаџерима у грађевинарству, као и свим осталим заинтересованим.

Број учесника овог вебинар је ограничен, а пријаву за учешће  могуће је извршити овдје. Након извршене пријаве, изабрани учесници ће на адресу електронске поште добити линк путем којег ће моћи приступити вебинару.

По завршетку, сви учесници ће добити сертификат. 

Агенда за овај вебинар налази се овдје

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11008/large_Vebinar_BIM_AGGF.png