Навигација
ViberX logo

Пракса за студенте Правног факултета

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Припремни састанак за обављање студентске праксе током љетње паузе, одржан је 10. јула 2020. године у просторијама Републичке управе за геодетске и имовинско – правне послове (РУГИПП) у Бањој Луци.

Ово је трећа година за редом како студенти завршних година студија Правног факултета Универзитета у Бањој Луци обављају практични облик стручног оспособљавања којим употпуњују стечена теоријска знања. О томе шта их очекује током практичне наставе студенте су упознали замјеник директора РУГИПП Срђан Радуљ, предметни наставник проф. др Раденко Јотановић и асистент Босиљка Чубриловић, ма.

Сви студенти праксу у трајању од 15 радних дана, требају обавити у свом мјесту пребивалишта и то у периоду од 27. јула до 28. августа 2020. године.

Током праксе имаће  прилику да се детаљније упознају са радом писарнице, начином вођења јавних евиденција непокретности, имовинско-правних поступака, радом Комисија за излагање података о непокретностима и имаоцима права на непокретностима и другим пословима у надлежности РУГИПП. Након завршетка праксе свим полазницима биће уручени цертификат.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/10160/ruggip-pravni_fakultet.jpg