Навигација
Viber

Три студенткиње Факултета безбједносних наука рукометне репрезентативке БиХ

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Три студенткиње Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци нашле су се у првој постави женске јуниорске рукометне репрезентације Босне и Херцеговине, која ће од 24. до 29. марта 2020. године наступити на квалификационом турниру за Свјетско првенство 2021. године.

Турнир се одржава у Колумбији, а првакиње Европе снаге ће одмјерити са репрезентацијама Колумбије, Мексика, Нове Каледоније, Узбекистана и Сенегала.

Tим поводом руководство Факултета безбједносних наука и Студентске организације уприличили су пријем за студенткиње Јовану Новаковић, Хелену Ћурић и Исидору Кршић које се припремају за путовање у Колумбију.

,,Задовољство нам је и част када су поред преданог рада у испуњавању наставних обавеза наши студенти успјешни и у разним ваннаставним активностима и спортским дисциплинама’’, наводи се у саопштењу објављеном на интернет страници факултета.

Како је наведено, руководство Факултета безбједносних наука ће наставити да пружа подршку свима који у најбољем свијетлу представљају овај факултет и Универзитет у Бањој Луци.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9887/Fotka1.png
  • /uploads/attachment/vest/9887/fotka2.png