Навигација
ViberX logo

Ректор Гајанин разговарао са руководством и кошаркашицама ЖКК ,,Орлови’’

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Ректор Универзитета у Бањој Луци проф. др Радослав Гајанин, 4. марта 2020. године, разговараo је са руководством и кошаркашицама Женског кошаркашког клуба ,,Орлови’’.

Током састанка у просторијама Ректората, ректор Гајанин је исказао задовољство успјесима које клуб постиже и пожелио им успјех у даљем раду. Такође, најавио је да ће Универзитет у Бањој Луци, а у складу са својим могућностима наставити да подржава рад ЖКК ,,Орлови’’.

Управа ,,Орлова’’ је информисала ректора Гајанина о својим активностима и бројним успјесима. Како је речено, играчице ће дати све од себе да остваре што бољи резултат у купу БиХ, али и и да освјетлају образ и у WABA лиги.

Дугогодишњи члан Управе Небојша Куштриновић је подсјетио на дугу традицију овог клуба који ове године обиљежава 50 година успјешног рада. Куштриновић је навео да је један од приориртета, да се ,,Орлови’’ издвоје као клуб од интереса за Републику. 

Пријему за oвај универзитетски тим састављен од студенткиња Универзитета у Бањој Луци и ученица бањалучких средњих школа, присуствовао је и генерални секретар Универзитета у Бањој Луци мр Ђорђе Маркез.

Полуфинале Купа Босне и Херцеговине

Полуфинале Купа Босне и Херцеговине, биће одржано 7. марта ове године  у Спортској дворани ,,Облићево’’ у Бањој Луци. Уткамица у којој ће снаге одмјерити екипа ,,Орлова'’ против РМУ ,,Бановићи’’ почиње у 19.30 часова. Истог дана, у термину од 17.00 часова, полуфиналну утакмицу играју  ЖКК ,,Челик’’ и ,,Млади Крајишник’’.

Финална уткамица је на програму дан касније и почиње у 17.00 часова.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9866/zkk-orlovi-prijem__2_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9866/zkk-orlovi-prijem__21_.JPG