Навигација
ViberX logo

Одржан састанак поводом студентских избора

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Састанак са представницима организационих јединица Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ) поводом избора за чланове Студентског парламента и наставно-научних/умјетничких вијећа из реда студената, одржан је 10. децембра 2019. године у просторијама Ректората.

Како је наведено током састанка који је водио проректор за научно-истраживачки рад и развој УНИБЛ проф. др Горан Латиновић, у својству предсједника Централне изборне комисије, продекани за наставу свих организационих јединица Универзитета у Бањој Луци дужни су доставити листу пријављених кандидата и списак студената који могу гласати на студентским изборима, а затим преузети материјал за студентске изборе. 

По затварању бирачких мјеста, они ће пребројати гласачке листиће, попунити записник и доставити их Централној изборној комисији на даље поступање. 

Студентски избори на свим организационим јединицима Универзитета биће одржани 17. децембра 2019. године.

Осим представника организационих јединица, састанку су присуствовали  Јована Цвијић, секретар Факултета физичког васпитања и спорта Универзитета у Бањој Луци, виши стручнии сарадник за наставу и студентска питања Мирјана Предић и стручни сарадник за матичну евиденцију радника Милош Роквић, који су задужени за практични дио припрема и спровођења студентских избора.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9585/IMG_20191210_100411.jpg