Навигација
ViberX logo

Делегација УНИБЛ посјетила ТУТЕ универзитет

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Делегација Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ) превдођена ректором проф. др Радославом Гајанином, посјетила је 8. децембра 2019. године Универзитет за технологију и образовање (ТУТЕ) у кинеском граду Тјенђин, гдје заједно са партнерима са наведеног универзитета одржала трећи састанак Савјетодавног одбора Конфуцијевог инсититута.

У делегацији Универзитета у Бањој Луци су поред ректора Гајанина и декан Медицнског факултета проф. др Ранко Шкрбић и директор Конфуцијевог института Љиљана Стевић.

Одбор је анализирао Извјештај о раду Конфуцијевог института у 2019. години и Радни план за 2020. годину. И током овог догађаја, наглашена је важност сарадње на отварању Катедре за кинески језик на Филолошком факултету Универзитета у Бањој Луци. 

Делегација Универзитета у Бањој Луци је потом обишла кампус ТУТЕ универзитета као и Мaшински и Технолошки факултет, гдје су имали прилику да се увјере у постојаност изврсних капацитета за боравак страних студената који путем програма размјене долазе да студирју на овом Универзитету.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9578/posjeta_TUTE_univerzitetu-delegacija_UNIBL.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9578/Posjeta_TUTE_univerzitetu_delegacija_UNIBL1.jpg