Навигација
ViberX logo

У петак ''Дан отворених врата Универзитета у Бањој Луци''

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

''Дан отворених врата Универзитета у Бањој Луци'' за око 2.000 матуранта из највећих локалних заједница Републике Српске, биће организован 19. априла 2019. године од 12.00 часова.

Осим пленарног представљања Универзитета од стране ректора проф. др Радослава Гајанина и представника Студентског парламента, предвиђено је да матуранти  у групама посјете факултете за које су заинтересовани, гдје ће бити упознати са основним информацијама о студијским програмима, начину уписа, полагању пријемних испита, извођењу наставе, као и студентском животу. Пленарно обраћање је заказано у Универзитетској спортској дворани у Универзитетском граду.

Ова активност се организује у склопу ''Дана студената Универзитета у Бањој Луци'' који трају од 14. до 24. априла 2019. године, а ријеч је о једном од највећих студентских пројеката у Републици Српској у овој  години.

Током ове манифестације студенти Универзитета у Бањој Луци, имају прилику да учествују у културним, спортским, едукативним и забавним дешавањима овог априла.

Циљ овог догађаја је промоција студената и студентског живота, како на Универзитету, тако и у самом граду на Врбасу.

Организатор је Студентски парламент уз подршку Универзитета Бањој Луци.

Програм манифестације ''Дани студената Универзитета у Бањој Луци'' доступан је на овом линку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8794/%D0%B4%D0%B0%D0%BD_%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0__2_.jpg