Навигација
ViberX logo

Рударски факултет промовисан у Унско-санском кантону

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Рударски факултет Универзитета у Бањој Луци са сједиштем у Приједору, 03. априла 2019. године промовисан је ученицима завршних разреда средњих школа у Унско-санском кантону.

Ученицима Гимназије и Мјешовите средње школе "Сафет Крупић" у Босанској Крупи, подијељен је промотивни материјал и договорена је сарадња за промоцију у 2020. године.

Факултет је истог дана промовисан ученицима завршних разреда Гимназије у Цазину. И матурантима ове школе је подијељен промотивни материјал, а одржана је промоција и Рударског факултета за заинтересоване. Услове уписе, студирања, студијске програме као и активности ученицима је представила виши асистент Љиљана Танкосић, дипл.инж. рударства.

Затим је промоција настављена у Бихаћу, гдје ученицима Гимназије, ЈУ Мјешовите електротехничке и дрвопрерађивачке школе и ЈУ Машинско-саобраћајне мјешовите школе у Бихаћу, подијељен промотивни материјал, и договорена сарадња за сљедећу промоцију која је заказана за 2020. године.

Истог дана у Сански Мост су стигли виши асистенти Љубица Фигун, дипл. инж. рударства и Душко Торбица, дипл.инж. рударства. Они су одржали презентацију ученицима Мјешовите и Пољопривредне школе у Санском Мосту.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8742/rudarski.jpg