Навигација
ViberX logo

Састанак радне групе: Измјене и допуне Правила студирања на III циклусу

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Радна група за измјене и допуне Правила студирања на III циклусу студија Универзитета у Бањој Луци, 18. марта 2019. године одржала је први радни састанак.

Радна група је утврдила приједлоге одређених измјена и допуна, које ће поново разматрати, ради коначног усаглашавања на наредном састанку, a који ће бити одржан током априла 2019. године. 

Састанку одржаном у просторијама Ректората, присуствовали су проф. др Горан Латиновић, проректор за научноистраживачки рад и развој Универзитета, а који је уједно и предсједник Радне групе, као и чланови проф. др Здравко Тодоровић са Економског факултетa, проф. др Гордана Ђурић са Пољопривреднoг факултетa, проф. др Мирослав Пранић са Природно-математичкoг факултетa, проф. др Милена Карапетровић са Филозофскoг факултетa. Испред Филолошког факултета састанку је присуствовала проф. др Жељка Бабић, проф. др Зоран Говедар члан је групе испред Шумарског факултета, доц. др Владимир Рисојевић члан је ове групе испред Елекетротехничког факултета, доц. др Александар Врањеш испред Факултета политичких наука, а мр Драгана Васиљевић представља Фаукултет безбједносних наука.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8615/KOMISIJA_TRECI_CIKLUS_GLAVNA_FOTO.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8615/KOMISIJA_TRECI_CIKLUS_STUDIJA.jpg