Навигација
ViberX logo

Професор из Русије боравио на ПМФ-у

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

 

Азат Сафарјан, професор и координатор за међународну размјену на Катедри за туризам са Географског факултета Премског државног универзитета (Русија), боравио је у посјети Природно-математичком факултету Универзитета у Бањој Луци.

 У току посјете професор је упознат са структуром, наставно-научним радом и издавачком дјелатношћу СП Географија. Иначе, овај професор је у Бањој Луци боравио као гост СП Географија.

Посјету је икористио и да се састане са деканом Природно-математичког факултета. На састанку са деканом проф. др Гораном Трбићем истакнута је потреба за наставком сарадње у домену размјене студената и наставног особља између СП Географија и Географског факулета Пермског државног универзитета.

Професор Сафарјан посјетио је и Универзитетски град и просторије Студентског центра „Никола Тесла“ које су предвиђене за боравак руских студената током размјене.

Асистенти Природно-математичког факултета за професора су организовали туристички обилазак града Бања Лука, а потом и излет до Сарајева.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8673/perm-azat2.jpg