Навигација
ViberX logo

ЕРАЗМУС+  стипендија за размјену студената

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за студенте првог циклуса студија за одлазак на размјену на Универзитет у Ополеу (Пољска). 

Доступна је једна (1) стипендија за студенте Студијског програма енглеског језика и књижевности Филолошког факултета у Бањој Луци. Трајање размјене је пет (5) мјесеци, у периоду од 18. фебруара до 17. јула 2019. године. 

Износ стипендије: 800 евра мјесечно + путни трошкови израчунати у складу са правилима Универзитета у Ополеу: видјети на линку: http://hello.uni.opole.pl/wp-content/uploads/2018/09/Wysokosc-stawek-KA107-2018.pdf.

Апликанти: на конкурс се могу пријавити студенти свих година првог циклуса студија Студијског програма енглеског језика и књижевности Филолошког факултета у Бањој Луци. 

Документи: За конкурс је потребно доставити сљедеће документе: 
1.    Биографија кандидата на енглеском  (препоручује се коришћење модела Europass);
2.    Мотивационо писмо на енглеском или српском језику 
3.    Копија прве странице индекса као и копије страница са подацима о упису у текућу годину студија те положеним испитима 
4.    Приједлог Уговора о учењу (списак предмета које студент намјерава да похађа у периоду мобилности који се може пронаћи на http://hello.uni.opole.pl/study/) који потписују студент и академски координатор за међународну размјену студената и особља Филолошког факултета (Прилог: Образац Уговора о учењу).

Пријава: Сву тражену документацију потребно је доставити координатору за међународну сарадњу Филолошког факултета електронском поштом на е-адресу: milica.josic-milinovic@flf.unibl.org.

Рок за достављање документације је 21. децембар 2018. године у 12 часова.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8289/%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D1%83%D1%81.png