Навигација
Viber

Програм Хоризон 2020: Позив за достављање пројектних приједлога

Универзитет у Бањој ЛуциОпштеПозиви за пријаву пројеката

Oтворен je Позив за достављање пројектних приједлога у оквиру програма Хоризон 2020, а који реализује Европски савјет за истраживање.

Циљ Позива је да омогући подршку научницима (Principal Investigator) који се налазе у фази када започињу самосталну истраживачку каријеру, на начин да ће имати прилику за усавршавањем у некој од научно-истраживачких институција (Host institution) које ће такође бити одабране у оквиру овог позива. 

Особе које намјеравају да аплицирају морају да докажу да су спремне за независно истраживање, те да докажу да посједују минимално једну сопствену истраживачку публикацију.

У вези са напријед наведеним, апликанти из Републике Српске имају могућност да аплицирају и као самостални истраживачи, али и ако организације домаћини.

Детаљније информације о самом позиву можете пронаћи путем сљедеће интернет странице https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2019-stg.html,  као и прилогу.

Такође, уколико се одлучите за аплицирање у оквиру предметног позива, молимо вас да о томе обавијестите Министарство за економске односе и регионалну сарадњу, на адресе електронске поште b.vicanovic@meoi.vladars.net  d.telic@meoi.vladars.net; j.saraba@meoi.vladars.net.

За додатне информације можете позвати бројеве телефона 051/339-415 и 051/339-715.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8008/H-2020-1080x630.jpg