Навигација
ViberX logo

Двије стипендије за учење индонежанског језика

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Влада Републике Индонезије нуди двије једногодишње стипендије за програм учења индонежанског језика, умјетности и културе на 72 еминентна универзитета у Индонезији за академску 2018/2019.годину.

Стипендије се додјељују у оквиру Darmasiswa Scholarship програма.

Стипендија покрива трошкове школарине, смјештаја и локалног превоза за врије трајања програма док трошкове повратних авио карата и здравственог осигурања сносе кандидати.

Од кандидата се тражи да су: неожењени/неудати, старости између 17 и 35 година, са најмање средњошколском дипломом и добрим познавањем енглеског језика.

Све неопходне информације о универзитетима, програмима студија, условима за добијање стипендија, потребним документима и друго, можете пронаћи на: http://darmasiswa.kemdikbud.go.id (рубрика Regulations).

Заинтересовани кандидати требају најкасније до 18.фебруара 2018.године извршити регистрацију путем странице: apply.darmasiswa.kemdikbud.go.id.

Селекција и интервју са одабраним кандидатима ће се обавити у Амбасади Републике Индонезије у Сарајеву у периоду од 19. фебруара до 9. марта 2018. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7358/logo-darmasiswa-1__1_.png