Навигација
ViberX logo

Љетни програми на Меиџи Универзитету

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Меиџи Универзитет (Meiji University) из Токија организује два двонедјељна програма за студенте из иностранства.
Први од њих носи назив ''Law in Japan''. Ријеч је о кратким љетним курсевима за стране студенте и дипломце који су заинтересовани за проучавање јапанског права у свом историјском и културном контексту. 

Програм се углавном фокусира на савремена питања и компаративне перспективе у јапанском праву. Учесници такође имају прилику да унаприједе своје учење кроз излете на терену.

Прва сесија је од 2. до 13. јула, а друга од 30. јула до 9. августа 2018. године. Пријаве се примају од 1. фебруара до 2. марта ове године. 

Више о овом програму читајте овдје.

Меиџи Универзитет у периоду од 21. до 31. јула ове године организује и Љетну школу за стране студенте под називом "Cool Japan Summer Program".

Учесници програма имаће прилику, кроз серију предавања, радионица и излета упознају са неким специфичностима јапанске културе и традиције, почеши од манге - јапанског стила цртања стрипова и анимираних филмова, преко тамошње моде и музике, најновијих технолошких достигнућа до јапанске кухиње.
Аплицирање за програм могуће је извршити искључиво путем веб-сајта Меиџи универзитета. За додатне информције и апликације кликнути овдје. Пријаве се примају од 1. до 28. фебруара 2018. године.

Брошуру погледате овдје.

Званични језк на предавањима је енглески језик.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7330/Ljetni-programi-Meiji-Univerziteta-u-Japanu.jpg