Навигација
Viber

Јавни позив за особље Филозофског факултета

Стипендије и програми

У оквиру ЕРАСМУС+ програма – кредитна мобилност – расписан је конкурс за запослене (наставно и административно особље) Филозофског факултета Универзитета у Бања Луци.

Доступне су 2 стипендије у трајању од 5 радних дана за боравак на Међународном психоаналитичком универзитету у Берлину (ИПУ), Њемачка, у љетном семестру, у академској 2017/2018. години.

ИЗНОС СТИПЕНДИЈЕ:

•             дневница од 120,00 ЕУР (за трошкове живота),

•             путни трошкови до износа од 275,00 ЕУР,

•             осигурање није обухваћено овом стипендијом, те је стипендиста дужан да ове трошкове сноси сам.

 

АПЛИКАНТИ:

На конкурс се могу пријавити запослени Филозофског факултета Универзитета у Бања Луци.

ДОКУМЕНТИ

За конкурс је потребно доставити:

1.            Позивно писмо

2.            Приједлог уговора о размјени (обратити се координатору за међународну сарадњу)

3.            CV у Europass формату

4.            Писмо мотивације

 

За позивно писмо потребно је контактирати колеге на ИПУ ради успостављања контакта и позивног писма. Наставно особље треба да успостави контакт са наставницима сродних области који би им били контакт особа за организацију гостујућих предавања (минимум 8 часова предавања за 5 радних дана). Административно особље треба да успостави контакт са административном службом у склопу које би обавили размјену.

 

ПРИЈАВА:

Сву тражену документацију потребно је доставити Координатору за међународну сарадњу матичног факултета (за Филозофски факултет Славица Тутњевић), поштом или лично. Координатор ће све пријаве доставити комисији, која ће у року од 5 дана по затварању конкурса донијети одлуку о номинацији. За све додатне информације обратити се на е-маил адресу slavica.tutnjevic@ff.unibl.org.

Рок за достављање документације за особље није одређен, могуће се пријавити било када с тим да размјена мора бити обављена до 31. јула 2018.

 

 

ЛИНКОВИ:

• Програми: https://www.ipu-berlin.de/en/study-courses/study-courses.html

 

ПОСТУПАК ОДАБИРА:

1.            По завршетку конкурса, комисија за одабир кандидата са Универзитета у Бањој Луци ће извршити провјеру подобности пристиглих пријава (испуњеност услова у складу са Ерасмус+ правилима, валидност достављених докумената) као и академску процјену свих пријављених кандидата.

2.            Одобрене пријаве ће бити послане партнерском ЕУ универзитету као номинације.

3.            ЕУ универзитет одлучује о финалној селекцији кандидата према броју доступних стипендија намијењених за Универзитет у Бањој Луци.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7127/erasmus-unibl.jpg