Навигација
ViberX logo

Састанак предсједавајућих локалних комитета Европског удружења студената електротехнике у Бањој Луци

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Састанак предсједавајућих локалних комитета Европског удружења студената електротехнике (ECM-Eestec Chairpersons’ Meeting) је један од два годишња окупљања свих представника локалних комитета који чине ову асоцијацију. Сваке године се овај скуп одржава у другом европском граду, а EESTEC LC Бања Лука је добио ту част да организује ECM у периоду од 16-22.11.2014. године.



До сада су градови домаћини овог састанка били Истанбул, Београд, Талин, Скопље, Нови Сад, Ескишехир и Лисабон. Шест дана, колико буде трајао овај догађај, Бања Луку ће посјетити преко стотину страних студената. Они ће заједно радити на унапређењу и усавршавању EESTEC-а. Поред тога што ће представљати своје локалне комитете, универзитете и градове из којих долазе, наши гости ће по завршетку ECM-а бити наши ,,амбасадори’’ у својим срединама.

У току поменутих шест дана један (Open day) ће бити резервисан за представљање универзитета са којих учесници долазе, као и компанија учесница Дана оторених врата. Студенти Универзитета у Бањој Луци ће тада имати прилику да оставе своју биографију (CV) у бази која ће бити отворена двије седмице прије и седам дана послије завршетка догађаја. На сам дан догађаја студенти ће у директном разговору са представницима компанија сазнати о праксама, стипендијама и пословима који су у понуди.

На http://ecm2014.com
мoжете сазнати више о овогодишњем ECM састанку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3666/LOGO-ecm.jpg