Навигација
Viber

Отворен конкурс за додјелу стипендија Владе Француске за академску 2015/2016. годину

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

На интернет-страници Амбасаде Француске у Босни и Херцеговини објављен је јавни позив за додјелу стипендија за постдипломске студије мастер 2 и докторске студије, које француска влада додјељује сваке године студентима из Босне и Херцеговине.Конкурс ће бити отворен до 01. децембра 2014. године.

Стипендијски програм укључује трошкове смјештаја и боравка, као и здравствено осигурање студената почев од септембра 2015. године, а на конкурс се могу јавити студенти свих дисциплина.

Више детаља о условима које кандидати требају испуњавати и критеријумима избора можете сазнати из приложених докумената.

Студенти морају бити детаљно информисани о француским установама у које се желе уписати, а те информације доступне су на страници Campus France, http://www.campusfrance.org/fr/

Сви заинтересовани пријаве (Обавезне информације (у прилоги) + CV + писмо 
мотивације) требају послати најкасније до 01. децембра 2014. године на boursesfrance.sarajevo-amba@diplomatie.gouv.fr ili putem pošte: Одјел за културу и сарадњу Амбасаде Француске у Босни и Херцеговини Мехмед-бега Капетановића Љубушака 16, 71000 Сарајево.

Формуларе преузети на http://www.ambafrance-ba.org/Poziv-na-kandidaturu-za-stipendije

Контакт: Catherine Constant, catherine.constant@diplomatie.gouv.fr

Стипендије француске владе за Мастер II студије
Стипендије француске владе за докторске студије
Обавезне информације

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3686/francuska.jpg