Навигација
ViberX logo

Пријављивање за студентску љетну праксу „Упознај државу Србију“

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Представништво Републике Српске у Србији у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој (НАЛЕД) објавило је конкурс „УПОЗНАЈ ДРЖАВУ СРБИЈУ“ којим позива студенте из Републике Српске и дијаспоре да се пријаве за љетну праксу.

 

Пракса ће се обављати у периоду од 17. августа до 05. септембра 2014. године у локалним самоуправама и компанијама у Србији.

Током тронедјељне праксе студенти из дијаспоре и Републике Српске ће имати прилику да се упознају са организацијом и начином рада локалних самоуправа и компанија широм Србије, привредним, туристичким и културним потенцијалима земље и да кроз размјену знања и искустава дају свој допринос локалном економском развоју, регионалној сарадњи двију република и јачању веза са дијаспором. 

Конкурс је отворен  до 15. јула  2014. године.  

Студенти са универзитета из Републике Српске комплетну документацију треба да доставе на имејл адресу:predstavnistvo@predstavnistvorsbg.rs . У наслову имејла потребно је навести „Упознај Србију-име и презиме кандидата“. 

Резултати конкурса биће објављени најкасније до 21. јула 2014. године наwww.predstavnistvorsbg.rs и www.naled-serbia.org.

Све додатне информације могу се добити на интернет  страници www.predstavnistvorsbg.rs или  слањем имејла на predstavnistvo@predstavnistvorsbg.rs .

Студенти из дијаспоре више информација о конкурсу и начину пријаве могу да погледају на сајту НАЛЕД-а www.naled-serbia.org.

Пријавни формулар за студенте са Универзитета из Републике Српске

Конкурс за пројекат „УПОЗНАЈ ДРЖАВУ СРБИЈУ“

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3461/upoznaj-srbiju00.jpg